Ειδήσεις

Συνάντηση Β. Λαμπρινού με Ν. Χρυσόγελο-Μ. Άκερμανς

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη ο συν-επικεφαλής των "Πρασίνων-Αλληλεγγύη" και πρώην ευρωβουλευτής κ. Νίκος Χρυσόγελος και η υποψήφια ευρωβουλευτής κ. Μόνικα Άκερμανς.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στο νησί μετέβησαν στη Λότζια όπου συνάντησαν το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και συζήτησαν μαζί του θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με αφορμή το διάλογο που έχουν ξεκινήσει οι "Πράσινοι-Αλληλεγγύη" για τη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου εξόδου από την κρίση σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο με τη συμμετοχή κοινωνικών, επαγγελματικών φορέων και της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, έγινε από τον κ. Χρυσόγελο αναφορά για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, που θα συμβάλουν, όπως τόνισε, στη βιώσιμη οικολογική-κοινωνική ανάπτυξη, τη διαχείριση των απορριμμάτων, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το περιβάλλον και άλλες δράσεις.

«Βασική προτεραιότητα του Δήμου η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής»

«Η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος για όλους τους δημότες του Ηρακλείου, που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωή τους, αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής», επισήμανε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός και ήδη, όπως είπε, έχουν γίνει πολλές δράσεις στο Δήμο με τη συμμετοχή και εθελοντών πολιτών.

Σχόλια