Ειδήσεις

Μ. Βορίδης στην "ΚΡΗΤΗ TV: "Όχι κυβέρνηση ειδικού σκοπού"

«Δεν τίθεται θέμα κυβέρνησης ειδικού σκοπού», ξεκαθάρισε απόψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV" ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης στο περιθώριο της συνεδρίασης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Μάλιστα, ο υπουργός υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση δεν έχει ψηφίσει ούτε ένα νομοσχέδιο και παράλληλα υπάρχουν αποκλίνουσες ιδεολογικές και προγραμματικές θέσεις.

Κληθείς να σχολιάσει για τον Νικήτα Κακλαμάνη που εντάχθηκε και πάλι στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι με την κίνηση αυτή ενισχύεται σημαντικά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ μέσω της αποψινής διαδικασίας η κυβέρνηση βγαίνει ισχυρή, ανανεώνει στα μέσα της κοινοβουλευτικής περιόδου την εμπιστοσύνη της και συνεχίζει ακάθεκτα το έργο της.

Σε ερώτηση για πρόωρες εκλογές ενόψει και της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, ο υπουργός εκτίμησε ότι η Βουλή θα σταθεί υπεύθυνα και ενωτικά στο πρόσωπο του προέδρου και της εκλογής του.

Μάλιστα, ο υπουργός ρωτήθηκε και για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του, όπως οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην ανατολική Κρήτη και σχετίζονται με την υποβάθμιση και υποστελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν δρομολογηθεί προσλήψεις γιατρών, με τον αριθμό μάλιστα να αγγίζει τους 177 σε επίπεδο χώρας.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Σχόλια