Ειδήσεις

Δέμα με περιεχόμενο ένα κιλό χασίς βρέθηκε στο ΚΤΕΛ

Κύκλωμα που έφερνε στο Ηράκλειο χασίς από το Αγρίνιο το οποίο και διακινούνταν στις πιάτσες του Ηρακλείου εξάρθρωσε η ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το ασυνόδευτο δέμα με το ένα κιλό χασίς ήρθε στο Ηράκλειο χθες το πρωί από το Αγρίνιο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Τοποθετήθηκε στο χώρο παραλαβής των δεμάτων και ο παραλήπτης του δεν άργησε να το αναζητήσει. Όμως δεν περίμενε πως θα του το παρέδιδε άνδρας της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου.  

Ο 26χρονος αγρινιώτης, σερβιτόρος στο Ηράκλειο μόλις πήρε στα χέρια του το χασίς συνελήφθη. Ο 26χρονος για πολλές ώρες κρατούσε κλειστό το στόμα του και δεν αποκάλυπτε ούτε τον αποστολέα του δέματος ούτε καν την διεύθυνση κατοικίας προκειμένου να γίνουν έρευνες.

Όταν πια έσπασε και μίλησε, στο σπίτι που φιλοξενούνταν από 22χρονο φοιτητή στο Ηράκλειο βρέθηκαν  μικροποσότητα χασίς και ένα σημειωματάριο με το πελατολόγιο και τις ποσότητες των ναρκωτικών που διακινούνταν . Έτσι χειροπέδες περάστηκαν και στον φοιτητή.

Προκειμένου να βρεθεί ο αποστολέας, καθώς από τα στοιχεία πάνω στο δέμα κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, οι λιμενικοί συνεργάστηκαν με τους αστυνομικούς του Αγρινίου. Από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που τον κατέγραψαν την ώρα που παρέδιδε το δέμα με τα ναρκωτικά για να έρθει στην Κρήτη ο 37χρονος έτερος Αγρινιώτης εντοπίστηκε και με τη σειρά του συνελήφθη. Φέρεται να υποστήριξε ότι για να στείλει το πακέτο με το 1 κιλό χασίς έλαβε από συγγενικό πρόσωπο του σερβιτόρου το πόσο των 1700 ευρώ. Το άτομο αυτό αναζητάτε μαζί με ένα ακόμη.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου δεν είναι η πρώτη φορά που  το κύκλωμα έφερε στην Κρήτη χασίς από το Αγρίνιο.

Της Μαρίας Μαυρομάτη

Σχόλια