default-image

"Ο Α. Σαμαράς ζητά ψήφο παραφροσύνης" (Ηχητικό)

Κρήτη
"Ο Α. Σαμαράς ζητά ψήφο παραφροσύνης" (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικός μέσα από τα σκίτσα του και τις θέσεις του φιλοξενήθηκε στο Ράδιο 9,84 και στην εκπομπή με τον Γιώργο Σαχίνη ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

«Πιστεύω ότι οι πολίτες με τα όσα περνούν θα κατέβουν στους δρόμους μόνο αν πειστούν ότι η αντίδρασή τους θα έχει ανταπόκριση από τους κυβερνώντες», είπε ενδεικτικά.

Αναφορικά το προσχέδιο του προϋπολογισμού γράφει σήμερα στο enikos.gr:

«Μόλις πριν από τρεις μέρες ο κ. πρωθυπουργός εξήγγειλε μείωση φορολογικών συντελεστών για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα. Ψέματα έλεγε. Πάλι! Η εξαγγελία αυτή δεν περιέχεται στο σχέδιο για τον προϋπολογισμό.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ένα θέμα στο οποίον ο κ. πρωθυπουργός να μην πιάστηκε ψεύτης. Με τα ψέματα έφθασε έως εδώ. Από ψέματα περικυκλωμένος τώρα πολιορκείται. Και με ψέματα επιχειρεί ηρωική έξοδο. Όμως. Μειώσεις στις συντάξεις (κι άλλες) προβλέπει ο προϋπολογισμός που θα καταθέσει - προφανώς στο πλαίσιο της αποκατάστασης των αδικιών.

Ο προϋπολογισμός - κατά το σχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα - είναι εκ προοιμίου ψεύτης!  Προβλέπει ανάπτυξη 2,9%! Πώς; σε ποιον πλανήτη, σε ποιο απ' τα άστρα του ουρανού; Προβλέπει μείωση της ανεργίας κατά 5%!.. Πώς, πού, σε ποιον κομήτη και ποιον Αρμαγεδδώνα;

Ο κ. Σαμαράς δε ζητά ψήφο εμπιστοσύνης, ζητά ψήφο παραφροσύνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News