default-image

Με γυναίκες αστυνομικούς πλημμύρισε το Ηράκλειο

Κρήτη
Με γυναίκες αστυνομικούς πλημμύρισε το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθαν από όλη την Ελλάδα από  Κύπρο, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Πολωνία, Εσθονία, Λιθουανία, Σερβία, Ρωσία, Μολδαβία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ισπανία για να λάβουν μέρος στην 1η Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών του Κόσμου που ξεκίνησε στο Ηράκλειο.

Δεκάδες γυναίκες αστυνομικοί από ολόκληρο τον κόσμο θα συζητήσουν για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος τους, αλλά και άλλα και για θέματα που αποτελούν μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η ενδοοικογενειακή βία, το trafficking, τα ναρκωτικά, το εμπόριο οργάνων και την παιδική πορνεία .

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνδιάσκεψης τις συμμετέχουσες θα απασχολήσουν θέματα που αφορούν τη γυναίκα αστυνομικό παγκοσμίως, τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενες σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο επάγγελμα.

Η Τοπική Διοίκηση της ΙΡΑ Ηρακλείου που διοργάνωσε τη συνδιάσκεψη έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν σειρά εκδηλώσεων για τις γυναίκες αστυνομικούς με μοναδικό σκοπό την ευαισθητοποίηση αρχών και φορέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα αστυνομικός ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα.

Το "παρών" στην τελετή έναρξης της συνδιάσκεψης έδωσαν ο Μιχάλης Καραμαλάκης, γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης. Ο ταξίαρχος αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου κ. Νίκος Χριστοφάκης, ο περιφεριάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης, αλλά και εκπρόσωποι όλων των σωμάτων ασφαλείας.

Το πρόγραμμα της συνδιάσκεψης

Της Μαρίας Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News