default-image

Η μαγεία της ...Disney φτάνει αύριο στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Η μαγεία της ...Disney φτάνει αύριο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο στις 7 το πρωί, «δένει» στο λιμάνι του Ηρακλείου το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο DISNEY MAGIC, με τον ΟΛΗ, τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης να προετοιμάζονται για την υποδοχή των χιλιάδων επισκεπτών και των μικρών ηρώων της Disney.

Στόχος του Οργανισμού είναι η επίτευξη συμφωνίας, ώστε το «μαγικό» κρουαζιερόπλοιο το οποίο φιλοξενεί 2.700 επισκέπτες να συμπεριλάβει και το Ηράκλειο ανάμεσα στους εξωτικούς προορισμούς του.

Ο Μίκυ, η Μίνι, ο Γκούφυ, ο Ντόναλντ και χιλιάδες επισκέπτες θα πάρουν μια δυνατή γεύση από Κρήτη!

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 340 μέτρα, χωρητικότητα 128.000 τόνους, διαθέτει 1.250 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 3.650 άτομα.

Σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης, ο Οργανισμός Λιμένος προετοιμάζεται  για την υποδοχή των χιλιάδων επισκεπτών οι οποίοι θα γνωρίσουν τον Πολιτισμό  και την κουλτούρα μας και μέσω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι αλλά και στην καρδιά της πόλης όπου επισκέπτες και δημότες θα χορέψουν συρτάκι μπροστά από την ενετική Λότζια.

Το κρουαζιερόπλοιο, αναμένεται να αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα από το λιμάνι του Ηρακλείου, για τον επόμενο προορισμό.

Να σημειωθεί ότι, πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να το θαυμάσουν από το λιμάνι, καθώς η είσοδος εντός του κρουαζιερόπλοιου δεν επιτρέπεται για το κοινό.

της Γεωργίας Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News