default-image

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Πουλίδο

Ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Πουλίδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, φαίνεται να είναι η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό καθώς δημοσιεύματα από το Μεξικό θέλουν τον μάνατζερ του 23χρονου επιθετικού να βρίσκεται πολύ σύντομα στην Αθήνα για να κλείσει οριστικά η υπόθεση!

Ο Πουλίδο θα ξεκινήσει προετοιμασία με το Μεξικό στις 12 Μαΐου και το πολύ μέχρι τότε οι Πειραιώτες αισιοδοξούν πως θα έχουν κάνει δικό τους τον άσο της Τίγκρες, κλείνοντας μία από τις βασικές τους προσθήκες για την επόμενη σεζόν. Ο Πουλίδο άλλωστε είναι εδώ και καιρό ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης, με τον Μίτσελ να τον θεωρεί ιδανικό για αυτό που θέλει, παρότι δεν έχει την εμπειρία της Ευρώπης.

Την ώρα που η μεταγραφή του Πουλίδο δείχνει να ολοκληρώνεται, δημοσιεύματα από την Ιταλία αρχικά και την Ολλανδία στη συνέχεια έβαζαν στο στόχαστρο των πρωταθλητών έναν εξίσου πολύ καλό επιθετικό. Ο λόγος για τον Γκρατσιάνο Πελέ, τον 28χρονο επιθετικό της Φέγενορντ με 26 γκολ σε 32 ματς φέτος και 54 γκολ σε 64 συμμετοχές τα δύο τελευταία χρόνια. Πρόκειται για υψηλόσωμο επιθετικό, το εντελώς αντίθετο στυλ του Πουλίδο.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα, και ειδικά του Ιταλού δημοσιογράφου του Sky Sports Italia, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, που στο παρελθόν έχει πέσει μέσα σε μεταγραφές του Ολυμπιακού με ιταλικό ενδιαφέρον, υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στη Φέγενορντ και 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη. Αυτό πάντως που τονίστηκε αργά χθες το βράδυ από τον Ολυμπιακό είναι πως «δεν υπάρχει θέμα με τον Πελέ», κατεβάζοντας έτσι κατά πολύ την υπόθεση.

«Θέλουμε τον Κάμπελ»

Ένα από τα βασικά μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Τζοέλ Κάμπελ, που φαίνεται όλο και περισσότερο να παραμένει ανοικτό και να ξεκαθαρίζει μετά το Μουντιάλ. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πως δεν «παίζει» μόνος του και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, μια και ο προπονητής της Γουέστ Μπρόμιτς, Πέπε Μελ, δήλωσε πως τον θέλει στην ομάδα του.

«Ο Τζόελ Κάμπελ ήταν μαζί μου στην Μπέτις, ένας πολύς καλός ποδοσφαιριστής και υποψήφιος για τη Γουέστ Μπρομ. Είναι ένας καλός παίκτης για τη Γουέστ Μπρομ. Θα μπορούσε να παίξει εδώ, αν παραμείνω στον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή όμως το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα τρία επόμενα ματς που έχουμε κόντρα σε Αρσεναλ, Σάντερλαντ και Στόουκ Σίτι. Μετά θα συναντηθώ με τη διοίκηση του συλλόγου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέπε Μελ.

Υπό παρακολούθηση ο Σκόκο

Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να μην έχουν κάνει καμία επίσημη κίνηση, όμως οι πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας αναφέρουν πως παρακολουθούν στενά την υπόθεση. Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο και την περίπτωση να μπει στο παιχνίδι για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός μια και ο Αργεντινός είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Σάντερλαντ στην οποία πήγε τον Ιανουάριο, αλλά δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πέραν από έξι μόλις ματς. Ο Σκόκο, που από την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να μπει στο μεταγραφικό "κάδρο" και φέτος.

Λαβράκι από την Mπενφίκα!

Tον 20χρονο µεσοεπιθετικό που µένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Mπενφίκα, τον Σανσιντίνο Σίλβα, κλείνει ο Oλυµπιακός σύµφωνα µε πληροφορίες από την Πορτογαλία! O νεαρός άσος, γεννηµένος στη Γουινέα Mπισάου, µε συµµετοχές στις «µικρές» εθνικές της Πορτογαλίας, εµφανίζεται πολύ κοντά στην τελική συµφωνία µε τον Oλυµπιακό! Πρόκειται για µεσοεπιθετικό που µπορεί µε την ίδια ευκολία να παίξει στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός.

O Σανσιντίνο Σίλβα αναµενόταν φέτος κατά τη διάρκεια της σεζόν να «ανέβει» στην πρώτη οµάδα, όµως η απόφασή του να µην ανανεώσει το συµβόλαιο µε τους «αετούς» τον οδήγησε σε «καραντίνα» στο δεύτερο µισό της σεζόν προλαβαίνοντας φέτος να παίξει σε 7 µατς (2 γκολ) µε τη δεύτερη οµάδα της Mπενφίκα.

ΑΠΟΕΛ για Ντε Βινσέντι

Στην Κύπρο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντε Βινσέντι μια και ο ΑΠΟΕΛ στον οποίον παίζει τώρα δανεικός έκανε πρόταση για αγορά στον Ολυμπιακό, η οποία και αναμένεται να γίνει δεκτή από τους Πειραιώτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News