default-image

Μεγάλη δικαίωση για τον ΟΦΗ, που πήρε αδειοδότηση

Ποδόσφαιρο
Μεγάλη δικαίωση για τον ΟΦΗ, που πήρε αδειοδότηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ εξασφάλισε αδειοδότηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ομάδα του Ηρακλείου. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ… άναψε το «πράσινο» φως για να πάρουν άδεια οι Κρητικοί, που αποδεικνύουν περίτρανα πως κάνουν βήματα προς τα εμπρός και «βαδίζουν» βάσει του πλάνου που έχουν χαράξει.  

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία μια δικαίωση για τον Μάνθο Πουλινάκη. και τους συνεργάτες του. Στη σημερινή διαδικασία τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν εκτός από τον κ. Πουλινάκη, ο υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ, Μανόλης Βασιλάκης και ο νομικός της εκπρόσωπος, Χάρης Γρηγορίου.

Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, θα μπορέσουν να κινηθούν χωρίς περιορισμούς στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι». Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία.

Ο κ. Πουλινάκης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ τόνισε: «Είναι άλλη μια σημαντική ημέρα η σημερινή για την οικονομική εξυγίανση του ΟΦΗ. Το πλάνο μας, όπως το έχουμε εκπονήσει εδώ και δύο χρόνια, αποφέρει καρπούς και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους που ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Συνάμα όμως μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη και το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμείς δεν θα παρεκκλίνουμε καθόλου από τον αρχικό μας σχεδιασμό.

Η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ ήταν, είναι και παραμένει ο μεγάλος μας στόχος και δηλώνω κατηγορηματικά ότι και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο στο κομμάτι των οικονομικών. Ευχαριστώ όλους όσοι συνετέλεσαν στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής και συνεχίζουμε ταπεινά για την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News