Ειδήσεις

Σε 6 μήνες νέος χώρος αναψυχής στην Ούλαφ Πάλμε

Το δικό τους χώρο αναψυχής θα αποκτήσουν σύντομα οι κάτοικοι της οδού Ούλαφ Πάλμε, όπου ο Δήμος Ηρακλείου ξεκινά άμεσα τις εργασίες για τη διαμόρφωση ιδιόκτητου οικοπέδου έκτασης περίπου ενός στρέμματος.

Σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο, που προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό.

Το έργο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση χώρου περιπάτου, αναψυχής και πρασίνου, ενός μικρού θεάτρου, καθώς, επίσης, φωτισμό, παγκάκια, απορριμματοδέκτες κ.ά. Είναι προϋπολογισμού 285.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη και Νήσοι Αγαίου 2007 - 2013 και έχει χρόνο ολοκλήρωσης τους έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

«Θα παραδώσουμε, σε λίγους μήνες, στους συνδημότες μας ένα πνεύμονα πρασίνου και πολιτισμού που θα αποτελέσει για τους μικρούς και τους μεγάλους κατοίκους της περιοχής το δικό τους κέντρο αναψυχής, το δικό τους σημείο συνάντησης», δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου.

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας, σε όλες τις συνοικίες, ώστε να αποδίδουμε ελεύθερους, δημόσιους για τις ανάγκες των πολιτών», πρόσθεσε ο κ. Κουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια