default-image

10 χρόνια γιορτάζει ο ENISA

Κρήτη
10 χρόνια γιορτάζει ο ENISA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ENISA θα γιορτάσει φέτος 10 χρόνια προσφοράς στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου της Ευρώπης, με βάση του την Κρήτη από το 2005 και μ' ένα γραφείο στην Αθήνα από το 2009. Η σημαντική αυτή επέτειος θα εορταστεί την Παρασκευή 14-03-2014, όταν και θα συμπληρωθούν 10 χρόνια από τη στιγμή που ο κανονισμός λειτουργίας του ENISA τέθηκε σε εφαρμογή.

Ο ENISA είναι ο δεύτερος Ευρωπαϊκός Οργανισμός που έχει σαν έδρα του την Ελλάδα (ο άλλος είναι ο CEDEFOP στη Θεσσαλονίκη) και προγραμματίζει τις εξής δράσεις:

    • Δημοσίευση περισσότερων πληροφοριών online καθώς και ενός σχετικού δελτίου τύπου (14/03), σε σχέση με τα επιτεύγματα του ENISA ως τώρα αλλά και με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον.
    • Δημιουργία ενός νέου επετειακού λογότυπου για τα 10 χρόνια λειτουργίας του
    • Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης (9 Μαΐου) κάτω από την ομπρέλα των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου των δέκα χρόνων του ENISA
    • Διοργάνωση τοπικών εκδηλώσεων και δράσεων για την επισήμανση της εξαιρετικής υποστήριξης του ENISA σε όλα τα επίπεδα τόσο από τις Ελληνικές όσο και από τις Κρητικές αρχές, της εξαιρετικής φιλοξενίας των Κρητικών όσο και των κατοίκων της Αθήνας,
    • Διοργάνωση διεθνών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της σημαντικής αυτής επετείου· Τον εορτασμό δέκα χρόνων επιτυχιών στο χώρο της ασφάλειας του κυβερνοχώρου της Ευρώπης.
  • Για περισσότερες πληροφορίες ή/και συνεντέυξεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο επικοινωνίας του ENISA κ. Ulf Bergstrom ([email protected])
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News