default-image

H Ίντερ θέλει τον Καπίνο

Ποδόσφαιρο
H Ίντερ θέλει τον Καπίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το… φλερτ με τη Νάπολι δεν κατέληξε σε… γάμο, ωστόσο άλλη μία από τις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας εξετάζει την περίπτωση του Στέφανου Καπίνο. Ο λόγος για την Ίντερ, η οποία φαίνεται πως έχει θετική άποψη για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ουλίσε Σαβίνι, τον μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Καπίνο στην Ιταλία, η Ιντερ αλλά και κάποιες άλλες ιταλικές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή των πρασίνων.

"Οι νερατζούρι γνωρίζουν πολύ καλά τον παίκτη, γενικά δεν μπορώ ν' αρνηθώ ότι αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή" ήταν αρχικά τα λόγια του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι:

"Αυτό που έγινε με την Νάπολι είναι πραγματικά γελοίο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη στην υπόθεση υπήρξε γιατί μπλέχτηκαν στην υπόθεση διάφοροι μάνατζερ που δεν είχαν τον απαραίτητο επαγγελματισμό για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Η Νάπολι συνεχίζει να ενδιαφέρεται, όπως και άλλες ομάδες, όμως από εδώ και πέρα οι διαπραγματεύσεις για τον παίκτη θα γίνονται από μένα και τον Γιάννη Βάγια. Όσοι ισχυρίστηκαν ότι ο παίκτης δεν έχει καλή εξωγηπεδική συμπεριφορά, όχι μόνο είπαν ψέματα αλλά απέδειξαν ότι δεν γνωρίζουν τον ίδιο και την οικογένεια του".

Τέλος, ο Σαβίνι μίλησε και για το ποσό που απαιτείται για να παραχωρηθεί ο πελάτης του: "Το ποσό που απαιτείται δεν είναι 400 χιλιάδες ευρώ, είναι πιθανό ο Καπίνο να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα δανεικός με οψιόν αγοράς, όμως το οικονομικό μέρος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία το ορίζει ο Παναθηναϊκός".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News