Ειδήσεις

''Βροχή" οι κλήσεις στην Χερσόνησο -200 κλήσεις τη μέρα!

Η αυξημένη κίνηση στη Χερσόνησο από τουρίστες αυτή την περίοδο έφερε και τα πρώτα προβλήματα όσον αφορά το κυκλοφοριακό στην κεντρική λεωφόρο της περιοχής.

Σε ώρες αιχμής ο δρόμος είναι απροσπέλαστος μιας και πολλά τουριστικά πούλμαν σταματούν για να αποβιβάσουν και να επιβιβάσουν τουρίστες.

Βέβαια το κυκλοφοριακό διογκώνεται περισσότερο στην περιοχή εξαιτίας της λογικής ορισμένων οδηγών να σταματούν το αυτοκίνητο τους στην κεντρική λεωφόρο για να εξυπηρετηθούν από τράπεζες, αλλά και υπηρεσίες που βρίσκονται στο σημείο.

Η δημοτική Αρχή ήδη έχει εντοπίσει το συγκεκριμένο θέμα που ταλανίζει την καθημερινότητα καταστηματαρχών, αλλά και τουριστών.

Μάλιστα τα μέτρα που έχει λάβει φέτος συμφώνα με τον δήμαρχο κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη είναι πολύ αυστηρά μιας και στην κεντρική λεωφόρο υπάρχει σε μόνιμη βάση δικυκλιστής όπου εντοπίζει τις παράνομες σταθμεύσεις και βεβαιώνει κλήσεις.  

Όπως είπε ο δήμαρχος Χερσονήσου στον neakriti.gr  καθημερινά βεβαιώνονται πάνω από 200 κλήσεις σε παρανομούντες οδηγούς, ενώ ήδη στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλοι τρόποι για αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ώρες αιχμής ο δρόμος μπλοκάρει εντελώς με τους οδηγούς να χρειάζονται πάνω από μίση ώρα για να διασχίσουν την κεντρική λεωφόρο.

Του Μάνου Δασκαλάκη

Σχόλια