Ειδήσεις

Αχτίδα ελπίδας για επέμβαση στην Αθήνα για το μικρό Άγγελο

Λύση στην αγωνία της οικογένειας του 4χρονου αγοριού από το Ηράκλειο, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας έρχεται να δώσει το υπουργείο υγείας. Η κρίσιμη και υψηλού κόστους νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα το παιδί, μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς οικονομική επιβάρυνση στο νοσοκομείο Αγία Σοφία των Αθηνών.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που εκατοντάδες απλοί πολίτες σπεύδουν καθημερινά προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά, αλλά και ηθικά την οικογένεια του 4χρονου Άγγελου, η οποία παρά τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αγωνίζεται με αξιοπρέπεια προκειμένου να βοηθήσει το παιδί της.

Το δράμα της οικογένειας δεν άφησε ασυγκίνητη μεγάλη μερίδα της κοινωνίας. Εκατοντάδες πολίτες που θέλησαν να στηρίξουν το παιδί και τους γονείς του, προσέφεραν ακόμη και σε καιρούς δύσκολους από το περίσσευμά τους…

Για γονείς υπόδειγμα που παλεύουν με αξιοπρέπεια να στηρίξουν το παιδί τους παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μίλησε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ζει από κοντά το τελευταίο διάστημα το Γολγοθά της οικογένειας.

Ενώνουν τις δυνάμεις για το μικρό Άγγελο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, πραγματοποιεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, τραπέζι αγάπης με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη  της οικογένειας.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το πράξουν αγοράζοντας μια από τις προσκλήσεις, η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "Κουρήτες" και γίνεται με την αρωγή του Σωματείου μαγείρων - ζαχαροπλαστών, του συνδέσμου ξενοδοχοϋπαλλήλων, του συνδικάτου Οικοδόμων και του συνδικάτου επισιτισμού-τουρισμού.

Της Κατερίνας Σαλαπάτα

Σχόλια