Ειδήσεις

Έδινε αναβολικά σε αθλητές του γυμναστηρίου του

Σάλο προκαλεί στο Ρέθυμνο η σύλληψη 31χρονου, ο οποίος κατείχε και διακινούσε αναβολικές ουσίες στους πελάτες του γυμναστηρίου που διατηρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα πρόκειται για αθλητή που λαμβάνει μέρος και σε επιδείξεις σωματοδυναμικής.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που αναπτύσσει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, για την καταπολέμηση της εμπορίας και κατοχής αναβολικών ουσιών, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου και της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο γυμναστήριο αλλά και το σπίτι του.

Οι αστυνομικοί ανέσυραν από συρτάρια και ντουλάπια πλήθος απαγορευμένων αναβολικών ουσιών, σε υγρή και στερεή μορφή ) τα οποία προορίζονταν να χορηγηθούν σε πελάτες εν λόγω γυμναστηρίου, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

234 δισκία διαφόρων ειδών (αναβολικά, διεγερτικά σκευάσματα, ναρκωτικά, κ.α.), 561 κάψουλες αναβολικών, δραστικών και άλλων ουσιών,18 αμπούλες αναβολικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν και άλλες ουσίες σε υγρή μορφή και σε μορφή σκόνης καθώς και διάφορά αντικείμενα όπως σύριγγές και βελόνες για τη χρήση των σκευασμάτων.

Της Έλλης Κοκκάλη

Σχόλια