Ειδήσεις

Έσβησε το αστέρι του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπας

Δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει την μάχη για τη ζωή και έτσι μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλευόταν.

Θλίψη και πόνος αβάσταχτος στην οικογένεια του αλλά και σε όλους όσοι γνώριζαν το παλικάρι και αγωνιούσαν για την κατάσταση της υγείας του.   

Μία σοβαρή λοίμωξη στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλευόταν ήταν η αιτία για να σβήσει το αστέρι του Τόμας Πρωτόπαπα τόσο άδοξα!

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε τραυματιστεί σοβαρότατα σε τροχαίο στην Αττική Οδό, όταν αυτοκίνητο της εταιρείας είχε πέσει πίσω στο Smart αυτοκίνητό του, ενώ είχε σταθμεύσει!

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή με τους γονείς του παιδιού να ζητούν ακόμα και τη συνδρομή γιατρών του εξωτερικού, οι οποίοι ωστόσο δεν κατόρθωσαν να αναστρέψουν την κατάσταση!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου οι οποίοι ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Σχόλια