Ειδήσεις

Στο ΚΑΤ από έκρηξη βεγγαλικού στον Μυλοπόταμο .Δυο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η επιχείρηση αεροδιακομιδής  του τραυματία που το μεσημέρι έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιου βεγγαλικού στην Αγιά του Δήμου Μυλοποτάμου υπέστη  ακρωτηριασμό στο αριστερό του χέρι.

Με την συνοδεία της συζύγου του, με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο αεροδρόμιο και από εκεί στο ΚΑΤ για νοσηλεία στην Μικροχειρουργική κλινική άκρας χείρας.

Η υγεία του πάντως δεν διατρέχει κίνδυνο ενώ αρχικά αμέσως μετά την έκρηξη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.  

Το θύμα ακρωτηριάστηκε όταν επιχείρησε να ρίξει αυτοσχέδιο βεγγαλικό-δυναμίτη, από πεπιεσμένη πυρίτιδα, το οποίο έσκασε στο χέρι του.

Από την έκρηξη η οποία, όπως αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα του ακολούθησε σημειώθηκε στο πανηγύρι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη δημοτική Κοινότητα Αγιάς, τραυματίστηκαν δύο ακόμη άτομα τα οποία και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα φέρει τραύματα στο κερατοειδή του αριστερού του  ματιού , ρήξη τυμπάνου στο δεξί και μώλωπες. Όσον αφορά τον τρίτο τραυματία έχει υποστεί ακρωτηριασμό στον δείκτη του δεξιού του χεριού και αν και αρχικά νοσηλευόταν στην χειρουργική κλινική πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στην Ορθοπεδική

Σχόλια