default-image

Με αέρα πρωταθλήτριας η Μπάρτσα!

Ποδόσφαιρο
Με αέρα πρωταθλήτριας η Μπάρτσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήξεραν ότι είναι πρωταθλητές πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλντερόν". Η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα όμως δεν παρασύρθηκε από τα πανηγύρια και έφυγε με τη νίκη από την έδρα των ροχιμπλάνκος, νικώντας 2-1 με ανατροπή.

Η Ατλέτικο ευτύχησε να προηγηθεί στο 51ο λεπτό με τον... συνήθη ύποπτο Φαλκάο, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Γκάμπι και με δεξί σουτ νίκησε τον Πίντο. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας ωστόσο αντέδρασε, φτάνοντας αρχικά στην ισοφάριση και στη συνέχεια στην ανατροπή.

Στο 72' ο Αλέξις Σάντσες σκόραρε για τους καταλανούς μετά από ασίστ του Φάμπρεγας (αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του λόγω της γιορτής της μητέρας σήμερα), για να έρθει επτά λεπτά αργότερα ο Γκάμπι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να δώσει τη νίκη στη Μπαρτσελόνα.

Μελανό σημείο για τους μπλαουγκράνα ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι, που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες μιας και είχαν ολοκληρωθεί οι τρεις αλλαγές και με το σκορ να είναι στο 1-1. Παρ' όλα αυτά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από την έδρα της Ατλέτικο, πανηγυρίζοντας με νίκη το 22ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News