Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 15 αλλοδαποί στην Παλαιόχωρα

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Παλαιόχωρας του δήμου Καντάνου-Σελίνου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού σε εγκαταλειμμένα κτίρια, αγροικίες, θερμοκήπια.

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης διαμονής αλλοδαπών στην χώρα, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην περιοχή της Παλαιόχωρας στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

?      Ελέχθησαν συνολικά εκατόν είκοσι επτά (127) αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων,

?      Προσήχθησαν δεκαοχτώ (18) αλλοδαποί και μία (1) ημεδαπή,

?      Συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής τους στη χώρα, ενώ για τους τρεις (3) εξετάζεται η γνησιότητα των εγγράφων παραμονής τους.

Επιπλέον, συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή, η οποία είχε εκμισθώσει δωμάτια  σε αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της.

Η 49χρονη  θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σχόλια