EURO 2020: Η Αγγλία έχει… επιστρέψει από το 1966

Απόψεις
EURO 2020: Η Αγγλία έχει… επιστρέψει από το 1966

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Άρνολντ η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάουθγκέιτ στην 26άδα - Πρόκληση ο υψηλός ανταγωνισμός - Η Αγγλία έχει τα δικά της αστέρια

Οι φίλαθλοι αναμένουν ότι η Αγγλία θα είναι ανταγωνιστική - όπως θα έπρεπε να είναι στην πρώτη σειρά από το 1966 - αλλά ποιες είναι οι ρεαλιστικές πιθανότητες για την ομάδα; Ποιες είναι οι πιθανότητες της Αγγλίας στο Euro 2020; Τα «Τρία Λιοντάρια» θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή αυτό το καλοκαίρι!

H Αγγλία ως δύναμη εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, δεν έχει καμία σχέση με τις «εκτός τόπου εμφανίσεις της» πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ακόμη κι όταν αποκλείσθηκε από την Κροατία… Διαθέτει επιτέλους ισορροπία στο μίγμα των ταλέντων και των έμπειρων παικτών, έχοντας αποκτήσει  νέα πεποίθηση για την ικανότητά της.

Όποιος κι αν είναι ο συνδυασμός του Σάουθεντ, η άμυνα θα είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Εάν μια γραμμή  πρόκειται να της κοστίσει, αυτή θα είναι.

Για την Αγγλία ο ανταγωνισμός στη διοργάνωση, είναι ατού, με  παίκτες που ξεχωρίζουν πριν από το Euro 2020. Όπως ο Κίλιαν Εμπαπέ,ο πιο ταλαντούχος παίκτης που πηγαίνει αυτή τη στιγμή, ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ελπίζει να οδηγήσει για άλλη μια φορά την Πορτογαλία στους αουτσάιντερ .

Η Αγγλία έχει τα δικά της αστέρια. Ο Χάρι Κέιν είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο διάρκειας ενός τουρνουά και το απέδειξε με το βραβείο του Χρυσού Παπουτσιού στη Ρωσία. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, από νωρίς σε σημαντικούς αγώνες, και η Αγγλία  θα αισθανθεί δυνατή από την αρχή.

Με Άρνολντ η αποστολή

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ γνωστοποίησε τις κλήσεις του για την τελική 26αδα που θα εκπροσωπήσει την εθνική Αγγλίας για το Euro 2020. Εντός αποστολής, ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, η παρουσία του οποίου ήταν αμφίβολη στο ρόστερ των "τριών λιονταριών", ενώ, στην αποστολή δεν θα βρίσκεται ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Euro 2020:

Τερματοφύλακες: Ντιν Χέντερσον, Σαμ Τζόνστοουν, Τζόρνταν Πίκφορντ

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ, Μοεν Τσίλγουελ, Κόνορ Κόαντι, Ρις Τζέιμς, Χάρι Μαγκουάιρ, Ταϊρόν Μινγκς, Λουκ Σο, Τζον Σόουνς, Κιεράν Τρίπιερ, Κάιλ Γουόκερ

Μέσοι: Τζουν Μπέλιγχαμ, Τζόρναν Χέντερσον, Μέισον Μάουντ, Κάλβιν Φίλιπς, Ντεκλάν Ράις

Επιθετικοί: Ντομινίκ Κάρτερ Λιούιν, Φιλ Φόντεν, Τζακ Γκρίλις, Χάρι Κέιν, Μάρκους Ράσφορντ, Μπουκαγιό Σακά, Τζέιντον Σάντσο, Ραχίμ Στέρλινγκ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News