Μεγάλος έρωτας ο ΟΦΗ!

Απόψεις
Μεγάλος έρωτας ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που γράφονται πίσω από μεγάλες μάχες και οι «διαπραγματεύσεις» στο όνομά του, από τις οικογένειες Μπούση και Παλυβού

Επικεντρώνουμε στην αγωνιστική μάχη του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Η συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι οφ είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση στο πλαίσιο του «μοντέλου» της ιστορίας και της προοπτικής του.

Όποιες άλλες εξελίξεις, είναι κινήσεις που τρέχουν και έχουν να κάνουν πιθανότατα, με μια ακόμη καλύτερη προοπτική της κρητικής ομάδας, μέσα από την όποια κατάληξή τους. Με δυνατή την συναίσθηση, ότι αυτή την ώρα, εκείνο που ενώνει είναι η αγωνιστική επιτυχία της ομάδας σε ένα κρίσιμο παιγνίδι. Είναι λογικό ότι μέσα στη φωτιά των μεγάλων μαχών, η συγκέντρωση και η προσοχή όλων, ομάδας και κόσμου, είναι η φλόγα της νίκης. Και σε αυτό επιμένει, η καρδιά και η σκέψη.

Διαβάζοντας την ανάρτηση του Άντζελο Παλυβού στο Instagram, είδαμε εύκολα διακριτή αυτή η στόχευση, αλλά και από την επιλογή της φράσης «are not accurate», που μεταφράζεται ότι «δεν είναι ακριβείς» (οι δημοσιεύσεις). Καμία ταύτιση βεβαίως με την έννοια του «ανυπόστατου» (που… άλλοι προέτρεξαν).

-Πριν μάλιστα γίνει η αποκλειστική δήλωση Παλυβού στο neakriti.gr , που επιβεβαιώνει ακλόνητα τις κινήσεις με τον αδιαμφισβήτητο όρο «διαπραγματεύσεις» μεταξύ των οικογενειών, o ίδιος είχε διαπιστώσει το μέγα κενό της αληθείας, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή του στο Instagram (...περί «are not accurate»), με τη φράση «…ανεξάρτητα από τις συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ των οικογενειών για το μετοχικό σχήμα».

-Οι συζητήσεις για ποικίλα ζητήματα έχουν προκύψει από τον καιρό του γνωστού γεγονότος του Δεκεμβρίου, εδώ και πέρα από τον Ατλαντικό, με το μάτι της στήλης, να παρακολουθεί κατά το δυνατόν, τον δείκτη της «ισορροπίας» μεταξύ των μεγαλομετόχων (μετά τη «μετοχική» τους ρήξη), αφήνοντας τις εξελίξεις να τρέξουν, την ώρα που ο ΟΦΗ είναι μέσα στη μάχη του στόχου της Ευρώπης.

 

Για το λόγο αυτό δεν δώσαμε χώρο για ιστορίες «διαπραγματεύσεων», «συμφωνητικών», «διενέξεων», «προτάσεων» και «αντιπροτάσεων», όχι μόνο της μίας, αλλά και της άλλης πλευράς, του ιδίου σχήματος.

Τώρα όμως οι κορυφώσεις, φτάνουν σε μεγάλο ύψος, σημαίνοντας την ώρα του προσκηνίου. Άλλο το παρασκήνιο, άλλο η σκηνή. Η αυλαία έχει ανοίξει και το έργο κάνει «πρόβα τζενεράλε» με τους πρωταγωνιστές του!

Φυσικά, οι οικογένειες Μπούση και Παλυβού, είναι οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ και αν «διαπραγματεύονται» μεταξύ τους, όπως πλέον «μαρτυρείται», η διαπίστωση συγκλίνει στο ότι και οι δύο θέλουν και φαίνονται να αγαπούν τον ΟΦΗ.

Χτες σχολιάσαμε πάλι από εδώ, ότι «κατά την προσωπική μου αίσθηση, είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα μπροστά, χωρίς αρνητικές σκέψεις. Ίδομεν...»

-Και αν ευχόμαστε κάτι, αυτό είναι ένα: Να γίνει όσο το δυνατόν το καλύτερο για την ομάδα του ΟΦΗ, από δυο "ερωτευμένους" σφόδρα μαζί της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News