Αποκλειστικό: «Υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις» δηλώνει ο Άντζελο Παλυβός!

ΟΦΗ
Αποκλειστικό: «Υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις» δηλώνει ο Άντζελο Παλυβός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «Ν.Κ.» για τις επαφές που υπάρχουν για το μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ με αποκλειστική δήλωση του αντιπροέδρου Άντζελο Παλυβού

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» σχετικά με τις επαφές-συζητήσεις που υπάρχουν με την οικογένεια Παλυβού και ξένο επενδυτικό fund για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Άντζελο Παλυβός, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ με αποκλειστική του δήλωση στη «Ν.Κ.» ότι υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ των οικογενειών ενώ θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την είσοδο του ΟΦΗ στα Play Off.

H αποκλειστική δήλωση Παλυβού είναι η εξής:

«Παρόλες τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των οικογενειών που υπάρχουν, αυτή την στιγμή η απόλυτη προτεραιότητά μας ως οικογένεια Παλυβού, είναι η στήριξη της ομάδας ώστε να πετύχει τους στόχους της με την είσοδό της στα Play Off».

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και εκ των βασικών μεγαλομετόχων Άντζελο Παλυβός, με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Instagram ανέφερε ότι οι οικογένειες Μπούση και Παλυβού παραμένουν οι ιδιοκτήτες της ομάδας και κάθε αναφορά ότι υπάρχει πώληση σε fund δεν είναι ακριβής.

Ωστόσο, αφού στέλνει μήνυμα νίκης ενόψει Ατρομήτου με επισήμανση για τα Play Offs, ο κ. Παλυβός αναφέρει σε σχόλιό του ότι αυτή είναι η θέση τους ανεξάρτητα από τις συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ των οικογενειών για το μετοχικό σχήμα!

Οι πληροφορίες της «Νέας Κρήτης» λοιπόν για επαφές ώστε να αλλάξει χέρια ο ΟΦΗ είναι πλέον διασταυρωμένες, χωρίς βέβαια να έχει αναφερθεί σε καμία περίπτωση στο ρεπορτάζ ότι ήδη η ΠΑΕ έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, κάτι που είναι όμως πολύ πιθανό να γίνει στο μέλλον. Άλλωστε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Νέας Κρήτης», ο ΟΦΗ έχει πλέον εξυγιανθεί οικονομικά, προκαλεί επενδυτικό ενδιαφέρον και οι κινήσεις που γίνονται είναι ασφαλώς προς όφελος και για το καλό της ομάδας.

Ασφαλώς και προτεραιότητα ΟΛΩΝ αυτή την στιγμή είναι κατ’ αρχήν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι τελικός για την είσοδο στα Play Off, που με τα τωρινά δεδομένα σημαίνει ευρωπαϊκή έξοδο, κάτι που μπορεί να απογειώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Αναλυτικά οι αναφορές Παλυβού στο Instagram

«Οι οικογένειες Μπούση και Παλυβού, στις οποίες ανήκει ο ΟΦΗ, παραμένουν οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Κάθε αναφορά ότι η ομάδα έχει πωληθεί σε ένα fund, δεν είναι ακριβείς. Ο στόχος της οικογένειας Παλυβού είναι η ομάδα να νικήσει την Δευτέρα το σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο και να αποκτήσει πλεονέκτημα για τα Play Offs. H οικογένεια Παλυβού συνεχίζει να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στους προπονητές. Ένα νησί, μια ομάδα!»

Στο σχόλιό του στη συνέχεια ο Άντζελο Παλυβός αναφέρει:

«Αυτή είναι η θέση μας ανεξάρτητα από τις συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ των οικογενειών για το μετοχικό σχήμα».

Nα τονίσουμε επίσης ότι νωρίτερα η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέφρασε θέση (όχι όμως μέσω επίσημης ανακοίνωσης) ότι δεν είναι αληθής η φήμη περί πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ, χωρίς πάντως να κάνει λόγο για τις συζητήσεις που υπάρχουν για το μετοχικό σχήμα, στις οποίες αναφέρθηκε ξεκάθαρα ο Άντζελο Παλυβός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News