Ναι κύριε υφυπουργέ, σας καταλαβαίνουμε...

Απόψεις
Ναι κύριε υφυπουργέ, σας καταλαβαίνουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-«Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, δεν υπάρχουν τηλεοπτικές συμβάσεις. Αν δεν υλοποιηθεί αυτό που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να τους το πω για να το καταλάβουν;», εμφανίζεται να έλεγε ο κ.Βασιλειάδης σε συνεργάτες του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στη “Live Sport”.

-Εντάξει κύριε υφυπουργέ, σας καταλαβαίνουμε εμείς… Πολύ. Πάρα πολύ. Με την απλή μας νοημοσύνη, αισθανόμαστε ότι θα χρειαστεί να καλυφτείτε, δικαίως, από το φάσμα αυτού που σας υπερβαίνει.

-Το βασικό είναι πως η μπάλα που έχει παίξει ο «φιλόσοφος» με τον «Μέγα» είναι… άπαικτη.

-Και επειδή το ζήτημα έχει πάρει πεντακάθαρα πολιτική χροιά, αν θέλει κάποιος να είναι περισσότερο ενημερωμένος ας μπει στον κόπο να τσεκάρει ποιο κόμμα έχει προεδρικές πλειοψηφίες στις Ενώσεις…

-Το έχουμε γράψει σε άρθρο μας στο blog της Νέας Κρήτης, ότι ΠΑΕ όπως ο δημιουργικός ποδοσφαιρικά Εργοτέλης, έχουν δίκιο που ζητούν την «κατοχυρωμένη» αναδιάρθρωση, που υπόσχεται χρήματα μέσω τηλεοπτικών συμβολαίων της ΕΡΤ.

Το πράγμα όμως (η αναδιάρθρωση δηλαδή) έχει αποκτήσει άλλα χαρακτηριστικά. Και καλό θα είναι να τηρηθεί η υπόσχεση εφόσον δεν γίνει

-Ο Εργοτέλης πάει πλήρεις βαθμών στην Φιλιππούπολη για το ματς που μπορεί να του ανοίξει τον προθάλαμο για τη Superleague. Αξίζει πολλαπλά η υπεράσπιση των δυο βαθμών… της Σπάρτης.

-Έχει δίκιο και μάλιστα απόλυτο: « Θεωρώ ότι είναι ηλίθιο να συζητάμε ότι ψηφίζει κάποιος με βάση την ομάδα» (Πέτρος Κόκκαλης).

- Το ότι το Παγκρήτιο είναι Έδρα της Εθνικής, είναι βασικός πυλώνας στήριξης (δίπλα στους άλλους)… σε αυτό που περιμένουμε να μάθουμε εντός των ημερών…

-Παίζει ο Ρονάλντο κόντρα στον Αγιαξ. Το είπε και το ’κανε!

-Η επικοινωνιακή στρατηγική ενισχύει την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου από την UEFA. Ας το τρέξει η ΕΠΟ. Στην Κρήτη οι προσπάθειες είναι αξιόλογες. (Η UEFA ενισχύει επικοινωνιακά την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News