default-image

Η UEFA ενισχύει επικοινωνιακά την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου

Απόψεις
Η UEFA ενισχύει επικοινωνιακά την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η UEFA έχει εκδώσει έναν στρατηγικό οδηγό επικοινωνίας για να βοηθήσει τις εθνικές ενώσεις σε όλη την Ευρώπη να προωθήσουν το ποδόσφαιρο των γυναικών και να μεταφέρουν μηνύματα που αποσκοπούν στην προσέλκυση κοριτσιών και γυναικών για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Στην ιστοσελίδα της UEFA αναφέρεται ότι το γυναικείο  ευδοκιμεί σε όλη την Ευρώπη - και για να προωθηθεί περισσότερο, η UEFA βοηθά τις 55 Ομοσπονδίες μέλη της να αναπτύξουν δημιουργικούς και καινοτόμους νέους τρόπους να μπει σταθερά το γυναικείο ποδόσφαιρο στον χάρτη.

Για τον σκοπό αυτό εκδίδεται από την UEFA οδηγός στρατηγικής επικοινωνίας για να βοηθήσει τις Ομοσπονδίες να δημιουργήσουν επικοινωνιακά μοντέλα και λάβουν πρωτοβουλίες που όχι μόνο προωθούν το παιχνίδι αλλά μπορούν να αυξάνουν την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο των γυναικών.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του προγράμματος UEFA GROW, το οποίο προσφέρει σημαντική υποστήριξη στις εθνικές ομοσπονδίες σε διάφορους τομείς για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.

Οι  μελέτες και οι προτροπές που περιλαμβάνονται στον οδηγό,  έχουν στόχο να προσεγγίσουν το ευρύ κοινό και συγκεκριμένους στόχους. Αναφέρονται μάλιστα τρία παραδείγματα που αφορούν τις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Γεωργίας, της Μολδαβίας και της Σκωτίας, που έχουν ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα πιλοτικά. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News