default-image

Η Barbie τιμά τη γυναίκα μέσω της Γιουβέντους

Απόψεις
Η Barbie τιμά τη γυναίκα μέσω της Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσα και πόσα κορίτσια δεν έχουν μεγαλώσει συντροφιά με την αγαπημένη τους Barbie. Στην πλούσια συλλογή της αγαπημένης κούκλας έρχεται να προστεθεί μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρωταγωνίστρια, με στόχο να στείλει κι ένα μήνυμα...

Όπως έγινε γνωστό η νέα Barbie είναι εμπνευσμένη από την Σάρα Γκάμα. Την αμυντικό της γυναικείας ομάδας της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, η οποία έχει πατέρα από το Κονγκό ενώ η μητέρα της είναι Ιταλίδα.

"Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα Barbie που είναι βασισμένη στην Σάρα Γκάμα, αρχηγό της ομάδας της Γιουβέντους και της γυναικείας ομάδας της εθνικής Ιταλίας.

Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε ώθηση σε κάθε κορίτσι να κυνηγήσει πάντα τα όνειρά της", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πολύ έξυπνος τρόπος για την προώθηση ενός προϊόντος που έχει εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο. Η Barbie που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές τώρα και ποδοσφαιρίστρια! Άλλωστε ο βασιλιάς των σπορ συγκεντρώνει όλο και περισσότερα γυναικεία βλέμματα. Και ως θεατές αλλά και ως αγωνιζόμενες…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News