default-image

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!

Απόψεις
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 25 χρόνια προσφοράς σε κάθε επίπεδο, ο Γιώργος Καραγκούνης είπε "αντίο" στην Εθνική Ελλάδας και ο αποχαιρετισμός προς τους συμπαίκτες του τον οδήγησε σε δάκρυα.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μάζεψε τους συμπαίκτες του μετά από το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τους μίλησε για τελευταία φορά υπό αυτήν την ιδιότητα.

"Σας ευχαριστώ όλους. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας. Αυτή είναι η Ελλάδα. Σημασία έχει να κρατήσουμε την Εθνική στον ίδιο δρόμο. Εγώ θα είμαι δίπλα σας", ήταν τα λόγια του συγκινημένου Καραγκούνη, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και αναλύθηκε σε δάκρυα.

Οι υπόλοιποι διεθνείς προσπάθησαν να του δώσουν κουράγιο και απάντησαν με ένα 15λεπτο standing ovation προς τιμήν του. Ακολούθησαν αγκαλιές με όλους τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα άτομα που βρίσκονταν στην αποστολή της Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, διεμήνυσε ότι τον περιμένει ένα πόστο στους "κόλπους" της Εθνικής ομάδας όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, ενώ αποκάλυψε τα σχέδια για ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News