default-image

Γιώργος Νταβρής: Πράξεις αποτροπής, η πραγματική τιμή στους πεσόντες αεροπόρους

Απόψεις
Γιώργος Νταβρής: Πράξεις αποτροπής, η πραγματική τιμή στους πεσόντες αεροπόρους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την τραγωδία στην Ανδραβίδα ο κ. Νταβρής μιλώντας στον 98.4, επεσήμανε ότι οι πράξεις αποτροπής και διαφύλαξης της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι η καλύτερη τιμή στους πεσόντες αεροπόρους

Ο πτέραρχος ε.α και άλλοτε ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Νταβρής μιλώντας σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 με αφορμή τον θάνατο των δύο πιλότων μας μετά το δυστύχημα του F-4 Phantom II, επεσήμανε ότι οι πράξεις αποτροπής και διαφύλαξης της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων  είναι η καλύτερη τιμή στους πεσόντες αεροπόρους χθες , σήμερα, αύριο, από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του τόπου , από τις εμφανίσεις των πολιτικών κοντά στις εκλογές σε εξόδιους ακολουθίες και κηδείες αεροπόρων ή  άλλων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Διαφορετικά είναι απλά επικοινωνιακές κινήσεις στη μνήμη ανθρώπων που καθημερινά "χορεύουν  με τον θάνατο"  πετώντας μηχανές που έχουν αγοραστεί από τις θυσίες οικονομικά του ελληνικού λαού. Διαφορετικά είπε ο κ. Νταβρής, κανένας εξοπλισμός δεν έχει νόημα, καμία θυσία , ούτε καν Δημοκρατία υπάρχει χωρίς πατρίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News