default-image

Κυπριακή ετοιμότητα

Απόψεις
Κυπριακή ετοιμότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτερη η ετοιμότητα παρά η αναμονή. Διότι η πρώτη είναι ενεργητική και η δεύτερη παθητική. Είναι λοιπόν καλό να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου μερικά σημεία που ήταν ανέκαθεν χρήσιμα, έτσι ώστε να αναγνωρίσεις στοιχεία που μπορεί να ξέχασες στις λεπτομέρειές τους.

Του Νίκου Λυγερού

Μ' αυτό τον τρόπο, όταν εμφανιστούν δεν θα είναι για σένα η πρώτη ανάγνωση και κατά συνέπεια θα είσαι προετοιμασμένος. Έχει σημασία η μέθοδος παρουσίασης, όταν κάποιος θέλει να σε πείσει, αλλά όταν ξέρεις την ουσία δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.

Η Κύπρος εντάχτηκε ελεύθερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη, για να δυναμώσει τη γεωπολιτική της. Η Κύπρος θέσπισε και οριοθέτησε την ΑΟΖ για να ενισχύσει τη γεωοικονομία της. Η Κύπρος προχωρά δυναμικά προς την απελευθέρωση.

Δεν είναι λοιπόν η ώρα πριν αρχίσει την εξόρυξη του φυσικού αερίου να πέσει σε κάποια παγίδα καλοστημένη, επειδή ξέχασε μερικές λεπτομέρειες της ιστορίας. Η Κύπρος δεν ξεχνά, αλλά πρέπει κι εμείς να παλέψουμε γι' αυτό το σύνθημα, γιατί είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εθνικής συνείδησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News