O σεβασμός κερδίζεται και ο Βαγγέλης Κουτσάκης τον έχει κερδίσει...από τα αποδυτήρια!

Ποδόσφαιρο
O σεβασμός κερδίζεται και ο Βαγγέλης Κουτσάκης τον έχει κερδίσει...από τα αποδυτήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορικά με το παιχνίδι δεν μπορείς να γράψεις πολλά καθώς ουσιαστικά δεν άντεχε σε κριτική και ήταν φανερό από την αρχή πως θα ανέβει ψηλά ο δείκτης του σκορ. Η ΑΕΚ έδειξε από το ξεκίνημα πως θα κερδίσει άνετα τις Νέες Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο και όσοι βρεθήκαμε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στον ιστορικό λόφο το καταλάβαμε. Βέβαια όπως μας έλεγε και ο Βαγγέλης ο Κουτσάκης η ομάδα του (που σίγουρα είχε πολύ μικρότερα σε ηλικία κορίτσια) αντιμετώπισε μια ΑΕΚ που αν και νεοφώτιστη στη Β΄Εθνική (ιδρύθηκε πρόσφατα) έχει ένα ρόστερ που θα μπορούσε να τερματίσει ψηλά και στη μεγάλη κατηγορία!

Η ΑΕΚ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τέρματα της Χριστοφορίδη και Νίκα. Πριν βγει το ημίχρονο, οι δύο σκόρερς πρόσθεσαν από ακόμα ένα γκολ η καθεμία, διαμορφώνοντας το 0-4 του πρώτου μέρους. Στο β’ ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυρες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με το τελικό 5-0 να σημειώνεται από την Κόλλια.

Εμείς ωστόσο θα σταθούμε στον Βαγγέλη τον Κουτσάκη και τον σεβασμό που του έδειξε ολόκληρη η αποστολή της ΑΕΚ.

Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης (στη γυναικεία ομάδα) Χρήστος Χριστόπουλος μας έλεγε "τον σέβομαι και τον εκτιμώ όσο ελάχιστους" ενώ η αρχηγός της ΑΕΚ Χριστίνα Κόλλια (μαζί στο φωτογραφικό στιγμιότυπο μετά το ματς στο Μαρτινέγκο) που έσπευσε να του δώσει το χέρι μετά το ματς μας είπε χαρακτηριστικά πως "του χρωστάει πάρα πολλά".

Ο Βαγγέλης αρκέστηκε να χαμογελάσει αφού είναι χαμηλών τόνων αλλά είναι αλήθεια ότι είναι πολύ ψηλά σε όλη την Ελλάδα στην πυραμίδα του γυναικείου ποδοσφαίρου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News