Η ισοπαλία...διπλή νίκη για τον ΟΦΗ, ο Κορμπεράν που έχασε από τον Άρη και ο Λουτσέσκου...

Ποδόσφαιρο
Η ισοπαλία...διπλή νίκη για τον ΟΦΗ, ο Κορμπεράν που έχασε από τον Άρη και ο Λουτσέσκου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ κέρδισε...με ισοπαλία χθες! Και κέρδισε γιατί κέρδισε τον κόσμο του, τη... χαμένη ψυχολογία αλλά...ξανακέρδισε και τον Διαμαντή! Ξέρετε κάτι; Είναι μεγάλη υπόθεση να παίρνεις...γκολ και βαθμούς από ένα αμυντικό σου;

Μα με αυτά τα δεδομένα που έχει ο Διαμαντής, με την έφεση στο σκοράρισμα και γενικότερα την ικανότητα να παίρνει καλές θέσεις και να απειλεί όταν προωθείται... θα του συγχωρήσεις κι ένα και δυο "τσαφ", ακόμα...και γκολ να δεχτείς από αυτά! Και κάτι ακόμα, αν αργότερα φύγει ο Λουτσέσκου (γι αυτόν μπορεί...να κέρδισε και ο ΠΑΟΚ), τη μισή δουλειά θα την έχει κάνει ο ΟΦΗ!

Όσο για τον Ολυμπιακό; Όταν παίρνεις Μαρσέλο και Χάμες (άσχετα αν σου δώσουν αυτό που περιμένεις) και κρατάς προπονητή που...θα μπορούσε να τους ζητήσει και αυτόγραφο, κάτι δεν συμβαδίζει! Αλλά τελικά μετά από ήττα και μάλιστα από τον Άρη, επαναλαμβάνω από τον Άρη, λύθηκε η συνεργασία! O Κορμπεράν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό την 1η Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 11 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με απολογισμό δύο νίκες, έξι ισοπαλίες, τρεις ήττες, αλλά και δύο προκρίσεις στα πέναλτι με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News