Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας: Βλέπουν Γαλλία στο Euro αλλά ξεχωρίζουν τον Φερνάντο Σάντος!

Απόψεις
Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας: Βλέπουν Γαλλία στο Euro αλλά ξεχωρίζουν τον Φερνάντο Σάντος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο αδέλφια που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με τον Ηρόδοτο, μίλησαν στην ΚΡΗΤΗ TV με την εμπειρία της πολύχρονης παρουσίας τους στα γήπεδα και δη σε υψηλό επίπεδο...

Μια άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια, μια οικογένεια που έχει συνδεθεί με την Νέα Αλικαρνασσό και τον Ηρόδοτο από τον παππού μέχρι τα εγγόνια, είναι η οικογένεια Κοιλιάρα. Αυτή τη φορά ωστόσο ζητήσαμε από τους αδελφούς Δημήτρη και Γιάννη Κοιλιάρα να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό που...μπήκε στη ζωή μας για να μείνει για τον επόμενο μήνα: Το Euro 2020!

Με δεδομένο πως αμφότεροι έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα με τον Δημήτρη να έχει να επιδείξει και την παρουσία του στον Πανιώνιο των σπουδαίων Ουρουγουανών Ρεκόμπα και Εστογιανόφ, σε μια διαφορετική συνέντευξη Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας έκαναν τα προγνωστικά τους για το Euro 2020 και ψήφισαν τους "δικούς τους κορυφαίους"! Αναλυτικά μίλησαν:

Για την ομάδα που βλέπουν να κατακτά το Euro:

"Θα ήθελα να έπαιζε και να έλεγα την Ελλάδα! Πιστεύω πως το πρώτο φαβορί είναι η Γαλλία", είπε ο Δημήτρης, "συμφωνώ, βλέπω προβάδισμα της Γαλλίας", πρόσθεσε ο Γιάννης!

Για την ομάδα που υποστηρίζουν στο Euro: "Εγώ να σας πω την αλήθεια όταν δεν παίζει...η Βραζιλία και αφού βεβαίως δεν είναι εκεί η Ελλάδα, δεν έχω προτιμήσεις", σημείωσε ο Δημήτρης Κοιλιάρας. "Θα υποστηρίξω την Πορτογαλία", σημείωσε ο Γιάννης.

Για τον καλύτερο προπονητή στο Euro: Εδώ απάντησαν και οι δυο το ίδιο: "Φερνάντο Σάντος!"

Για τον καλύτερο επιθετικό στο Euro: Εδώ υπήρχε διαφωνία, με τον Δημήτρη να λέει "Λεβαντόφσκι" και τον Γιάννη "Κριστιάνο Ρονάλντο"...

Για τον καλύτερο τερματοφύλακα: Ο Δημήτρης ψήφισε "Νόιερ", ενώ ο Γιάννης είπε "Όμπλακ" με την επισήμανση πως δεν βρίσκεται στη διοργάνωση!

Τέλος ζητήσαμε και από τους δυο να ξεχωρίσουν έναν Έλληνα από το έπος του 2004 στην Πορτογαλία: "Μου άρεσε πάντα σαν ποδοσφαιριστής ο Καραγκούνης", είπε ο Δημήτρης Κοιλιάρας με τον Γιάννη να έχει...άλλη επιλογή: "Εγώ πάλι είχα έναν θαυμασμό στην ποδοσφαιρική ποιότητα του Βασίλη Τσιάρτα"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News