Μήπως πρέπει και ο ΟΦΗ να ακολουθήσει τη θεωρία του... Μουρίνιο;

Ποδόσφαιρο
Μήπως πρέπει και ο ΟΦΗ να ακολουθήσει τη θεωρία του... Μουρίνιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πολλούς εδώ που έφτασαν τα πράγματα για τον ΟΦΗ και με δεδομένη την πίεση του κόσμου (που για καλό το έκανε) με τις ανακοινώσεις, πρέπει στην κρητική ομάδα να μπουν στη λογική "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"! Αν θέλετε να το πάμε και σε ποδοσφαιρική...διάλεκτο-σύμφωνα πάντα με μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων αλλά και όχι μόνο φιλάθλων-στον ΟΦΗ πρέπει να πάνε σε λογική Μουρίνιο!

Τι κάνει ο "Special One"; Παρόλο που έχει στη διάθεση του ποδοσφαιριστές που δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τις άλλες μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, ο Μουρίνιο παίζει ένα ποδόσφαιρο που προσαρμόζεται στην...εξουδετέρωση του αντιπάλου και περιμένει ότι θα έρθουν και οι φάσεις που θα κερδίσει. Αυτό βέβαια ένα παραπάνω όταν παίζει με ομάδες τύπου Σίτι αλλά ότι έχει και γενικότερα αυτή τη λογική, την έχει!

Στον ΟΦΗ θα φανεί απόψε αν κάποια πράγματα αλλάξουν σε νοοτροπία, αν και κανείς δεν περιμένει θεαματικές αλλαγές. Να προσθέσω πως με αυτά που γράφω δεν εννοώ απαραίτητα πως διαφωνώ με τη νοοτροπία που υπάρχει στον ΟΦΗ στο αγωνιστικό κομμάτι. Ωστόσο εκτιμώ πως αν σε κάποια παιχνίδια που το αποτέλεσμα κρίνεται επιτακτική ανάγκη μπορούν να υπάρχουν κάποιες αλλαγές και plan a και plan b και πάει λέγοντας!

Ας δούμε τι έγινε στην Αγγλία και τι είπε ο Γκουαρντιόλα:

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε στο προχθεσινό παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά η τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την ήττα με 2-0 των «πολιτών», αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τρία σουτ να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

«Είχαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε και αποτύχαμε.

Οι ομάδες του Μουρίνιο είναι έτσι. Κάνεις λάθη και σε τιμωρούν στην αντεπίθεση. Δεν ήταν εύκολο να έχουν ανοιχτό γήπεδο οι Κέιν και Ντομπελέ. Ηταν πολύ δύσκολο για να τους σταματήσουμε εκεί. Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά στο τέλος δεν πήραμε εμείς τη νίκη. Είχαμε περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Τότεναμ σκόραρε δύο γκολ σε τρία σουτ», υπογράμμισε ο Καταλανός προπονητής.

Η Σίτι, μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, βρίσκεται στη 10η θέση της Premier League και πλέον έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τετάρτη για την 4η αγωνιστική του Champions League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News