«ΠAPAΣKEYH ΚΑΙ 13»

Απόψεις
«ΠAPAΣKEYH ΚΑΙ 13»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Γκαντεμωδία» της χρονιάς του Αντώνη Καλομοιράκη για τρείς ημέρες στο Ηράκλειο

Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαΐου στο θέατρο Αστόρια – Ηράκλειο, ανεβαίνει η παράσταση «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13» μετά τα συνεχόμενα Sold Out στην Αθήνα.

Ο Αντώνης Καλομοιράκης είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας. Γεννήθηκε στις Αρχάνες, όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του θεατρικά βήματα. Φοίτησε στη σχολή Καλών Τεχνών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο καθώς και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου των Αλλαγών. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ενώ στο ευρύ κοινό είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές "το καφέ της Χαράς", "Νεοκλασικά", "αν ήμουν πλούσιος", "Karditsa forever" κ.ά.

 «Η κωμωδία «Παρασκευή & 13» που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι αυτό που νομίζεις» λέει ο ίδιος στο ράδιο 98.4. Είναι ένα ταξίδι για τη ζωή, γεμάτο γέλιο σε ένα σύμπαν … που δεν το περιμένει κανείς. Μία ολοκαίνουργια κωμωδία που στην υπόθεση της περιλαμβάνει τον Τρύφωνα, ένα βραβευμένο φυσικό, που εξηγεί τα πάντα με βάση τη λογική και την επιστήμη. Καταδικάζει κάθε άνθρωπο που πιστεύει σε ζώδια, σε προλήψεις και δεισιδαιμονίες. Τι συμβαίνει όμως όταν συναντάει την Παρασκευή; Μια κομμώτρια τρελαμένη με τα ζώδια, προληπτική και το χειρότερο … η γιαγιά της είναι μάγισσα; Τι συμβαίνει όταν μαθαίνει ότι τη σκεπάζει μια κατάρα; Μια κατάρα που θα επηρεάσει άμεσα και τον ίδιο;

Κείμενο: Αντώνης Καλομοιράκης

Σκηνοθεσία: Ευθύμης Χρήστου

Μουσική Επιμέλεια : Ars Artis

Σκηνικά: Τερέζα Καζιτόρη, Ευθύμης Χρήστου

Ενδυματολογία: Μαρία Καββαδία

Ηχοληψία – Ραδιοφωνικό σποτ: Άκης Μελής

Φωτογραφίες: Λευτέρης Γαϊτάνιος

Video: Στέλιος Καζιτόρης

Γραφιστικά: Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Στέλιος Καζιτόρης

Επικοινωνία – Δημ. Σχέσεις: Άντζυ Νομικού

Αντώνης Καλομοιράκης

Εύη Κολιούλη

Τερέζα Καζιτόρη

Χρήστος Ματσιαρόκος

Ξένη Βασιλάκη

LIFEWORKS PRODUCTIONS – ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News