Εκλογές 2023: «Κ. Κεφαλογιάννης και Λ. Βαμβακάς στο στούντιο του 98.4

Απόψεις
Εκλογές 2023: «Κ. Κεφαλογιάννης και Λ. Βαμβακάς στο στούντιο του 98.4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οικονομία, αγροτική οικονομία, εργασία, νέοι στο πλαίσιο της συνέντευξης Κ. Κεφαλογιάννη και Λ. Βαμβακά»

Τις θέσεις τους, ενόψει της αναμέτρησης της 21ης Μαΐου ανέπτυξαν στον 98.4 οι υποψήφιοι Βουλευτές με τη ΝΔ και το ΠΑΚΟΚ – ΚΙ.ΝΑΛ, αντίστοιχα.

*Στη στήριξη που έδωσε η ΝΔ εν μέσω κρίσης στους πολίτες, τους παραγωγούς, τις ελλείψεις αλλά και το σχέδιο της για την επόμενη τριετία, αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης. Ιδιαίτερη η αναφορά του στις ευκαιρίες που δίνει η αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και στις ευκαιρίες που θα πρέπει να έχουν οι νέοι που επιλέγουν τη φυγή για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο. «Μόνο αν γίνουμε χώρα πρότυπο σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και της ζωής μας θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τους νέους στην Ελλάδα» είπε. «Μόνο αν καταφέρουμε να τους αφήσουμε να υλοποιήσουν τα όνειρά τους».

*Στις χαμένες ευκαιρίες των χρόνων που πέρασαν και στα λάθη που έγιναν από όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής, τις ευκαιρίες που έχουμε σήμερα και δεν έχουμε το δικαίωμα να χάσουμε αναφέρθηκε ο Λάμπρος Βαμβακάς. Τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των εισοδημάτων, με αναφορές στο κοστολογημένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙ.ΝΑΛ για την εργασία, όπως και της μείωσης του κόστους παραγωγής των προϊόντων  προς όφελος παραγωγών και καταναλωτών στη βάση ενός Εθνικού Στρατηγικού Σχεδιασμού που ακόμα δεν καταφέραμε να έχουμε παρά τα χρόνια που τον συζητάμε.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News