Αγγέλα Δουλγεράκη

Αγιασμός για τη νέα χρονιά στον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής Μουσικής «Όσιο Ιωάννη Κουκουζέλη»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλα τα μέλη της χορωδίας, τους μαθητές και τις μαθήτριες της σχολής Βυζαντινής Μουσικής, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο για την χορωδία και την Βυζαντινή Μουσική στον Αγιασμό της νέας χρονιάς που θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος Ηρακλείου.

Δωρεάν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Άρχων Διδάσκαλος του Ψαλτήρος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας (Οικουμενικού Πατριαρχείου) και καθηγητής Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής κ. Ιωάννης Δαμαρλάκης ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Βυζαντινή Μουσική σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά (αγόρια – κορίτσια άνω των 12 ετών), φοιτητές – φοιτήτριες, με την προϋπόθεση ότι θα ενταχθούν στην «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ».


Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, τα μαθήματα και οι πρόβες της χορωδίας θα γίνονται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος Ηρακλείου ως εξής:

1) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: α) Για αρχάριους κάθε Δευτέρα απόγευμα 7 με 8. β) Για προχωρημένους κάθε Τετάρτη απόγευμα 7 με 8. 2) ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΠΡΟΒΕΣ) ΧΟΡΩΔΙΑΣ: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ 8 με 9. Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα: 6977.412.081 και 2810-230.620.

Διεύθυνση: Φιλελλήνων και Φιλίας 1 – Τ.Κ. 713 07 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια