Αγγέλα Δουλγεράκη

Η Ρ.Σβίγκου στο Ράδιο 9,84 για ΔΟΛ - αγρότες - υγεία - μικρομεσαίους (Ηχητικό)

''Τολμήσαμε να τα βάλουμε και ήμασταν οι πρώτοι με τη διαπλοκή. Φαντασιώνονται όλοι όσοι μιλούν για παρεμβάσεις της κυβέρνησης, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια'' η απάντηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου μέσω του Ράδιο 9,84 στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά την ανακοίνωση του ΔΟΛ ότι ο Βασίλης Μουλόπουλος, μέχρι πρότινος πρόεδρος της «Αυγής», «απεδέχθη προθύμως την πρόταση να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού».


Οι αντιδράσεις τους είναι υποκριτικές σημειώνει και υπερασπιζόμενη τις αποφάσεις της κυβέρνησης επισημαίνει ότι καταβάλλει προσπάθεια διασφάλισης της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ.

''Δεν είναι ο μόνος που ασχολήθηκε με την πολιτική κι επέστρεψε στη Δημοσιογραφία'' πρόσθεσε αναφέροντας το παράδειγμα του κου Μιχελάκη.

Τα κόμματα είτε με επίσημες ανακοινώσεις είτε με τοποθετήσεις στελεχών τους, καταδίκασαν την κίνηση Β.Μουλόπουλου, εκτιμώντας ότι πρόκειται ουσιαστικά για κυβερνητική ανάμειξη σε έναν δημοσιογραφικό οργανισμό.

Στη συνέντευξή της στο Ράδιο 9,84 η Ράνια Σβίγκου μιλά για τους αγρότες, υπερασπίζεται του διαλόγου που έχει ανοίξει ο Βαγγέλης Αποστόλου και της πολιτικής της κυβέρνησης για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.


Αναφορικά με την υγεία μιλά για τα βήματα ανασυγκρότησης της. Δηλώνει  πως σκόπιμα είχε υποβαθμιστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και πως τα προβλήματα εντός των νοσοκομείων αντιμετωπίζονται καθημερινά με την ενίσχυση τους σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Μέσω προγραμμάτων σύμφωνα με την ίδια η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η ανάπτυξη στην αγορά.

 Ρεπορτάζ:  Αγγέλα  Δουλγεράκη

Σχόλια