Αγγέλα Δουλγεράκη

Η υγεία δεν θέλει ''μόνο'' λεφτά

Στην ανάγκη αναδιοργάνωσης του χώρου της υγείας που θα διατηρεί το Δημόσιο χαραχτήρα του με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την πρόληψη, παράλληλα με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε μιλώντας στο Ενημερωτικό Μαγκαζίνο του Ράδιο 9,84 η βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Επισήμανε ότι για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών απαιτούνται ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων και κατακεραύνωσε τη σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου κατηγορώντας την για έλλειψη σχεδιασμού.

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Ανδρέα Ξανθού από το βήμα της 69ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Γενεύη περί της ανάγκης μετασχηματισμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε περίοδο κρίσης, είπε ότι θεωρία λόγων - πράξης διαφέρουν μεταξύ τους ουσιαστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής χθες το απόγευμα βρέθηκε στο Ηράκλειο ως κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για την υγεία.


Αναφορικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup και την δήλωση του Πάνου Καμμένου για το ΦΠΑ επανέλαβε τη δήλωση της Φ.Γεννηματά πως η κυβέρνηση τα έδωσε όλα αφενός κι αφετέρου ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ,ρέπει να ντρέπεται.

Σχόλια