default-image

Ο Β.Κεγκέρογλου για τις πολιτικές εξελίξεις

Απόψεις
Ο Β.Κεγκέρογλου για τις πολιτικές εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο σήμερα Φώφη Γεννηματά και Θανάσης  Θεοχαρόπουλος.

Στη 13.00 η επίσκεψη της στην περιφέρεια και 19.00 η ανοικτή εκδήλωση στο Θεατρικό Σταθμό.

Στις 14.00 η συνάντηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον περιφερειάρχη και στις 15.00 με τον Δήμαρχο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου, η συγκέντρωση το απόγευμα θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες, που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και της κοινωνίας.

Στόχος των διαδικασιών είναι να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Η κάθοδος της κ. Γεννηματά γίνεται στο πλαίσιο του διαλόγου ενόψει της συνδιάσκεψης πολιτικών και προγραμματικών θέσεων που θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου αλλά και  ενόψει ενδεχόμενων εξελίξεων στο πολιτικό και κυβερνητικό πεδίο.

Για τον βουλευτή Ηρακλείου στο προσφυγικό απαιτείται να γίνει άμεσα η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών καθώς η θύελλα που έρχεται στο θέμα δεν θα είναι διαχειρίσιμη εντός της χώρας και οι πολιτικές δυνάμεις ενωμένες πρέπει να προσφύγουν στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Για το αγροτικό είπε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε λάθος δρόμο, καθώς η υπερφορολόγηση των παραγωγών φέρνει μείωση της παραγωγής και ότι η αγροτική ανασυγκρότηση παραμένει στα χαρτιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News