Αγγέλα Δουλγεράκη

"Περιμένουμε την Αρχαιολογία για το δρόμο προς Μαρτινέγκο"

Την παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου ζητούν κάτοικοι στην περιοχή του Μαρτινέγκο και γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Εργοτέλη μέσω του Ράδιο 9,84, με αφορμή το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε χθες με πρωταγωνιστή ένα 15χρονο αγόρι, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα και ότι η έλλειψη στηθαίου, παράλληλα με τις λακκούβες και τις σκάρες ομβρίων, ελλοχεύουν πολλούς κινδύνους για τους διερχόμενους.

«Με νέα παρέμβασή μας σήμερα ως Δήμος θα ζητήσουμε από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και την Αρχαιολογία να επιτρέψουν την όποια παρέμβαση για τη προστασία της ανθρώπινης ζωής», είπε ανταπαντώντας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χάρης Μαμουλάκης. Για τις δυσκολίες ωστόσο παρέμβασης ο ίδιος είπε πως από τον Οκτώβρη αναμένει την έγκριση για την κάλυψη των λακκουβών στο συγκεκριμένο δρόμο και σε αυτό προς τη Βίγλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην Ακαδημία του Εργοτέλη επέστρεφε με το ποδήλατό του από την προπόνηση. Έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από ύψος περίπου 5 μέτρων με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Πλαστήρα.

Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή κατάσταση. Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο 15χρονος στην προσπάθειά του να κάνει στην άκρη για να περάσουν διερχόμενα αυτοκίνητα βρέθηκε στον γκρεμό.

Σχόλια