default-image

Δεν πιστεύω πως δάσκαλος θα ''δώσει'' ονόματα μαθητών (Ηχητικό)

Απόψεις
Δεν πιστεύω πως δάσκαλος θα ''δώσει'' ονόματα μαθητών (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να σταματήσει η εισαγγελική παρέμβαση και η ποινικοποίηση της αγωνιστικής κινητοποίησης των  μαθητών που προχώρησαν στην κατάληψη των σχολείων τους με αιτήματα καλύτερες συνθήκες στα σχολεία , ζήτησαν από την προϊσταμένη της Εισαγγελικής Αρχής στο Ηράκλειο και τον Αστυνομικό Διευθυντή η ΕΛΜΕ Ηρακλείου και η Ένωση Γονέων.

Παράλληλα μέσω του Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της Λάζαρος Μάρκου ζητά από τους καθηγητές - διευθυντές των σχολείων να μην δώσουν ονόματα μαθητών, συναδέλφων τους εκπαιδευτικών και γονέων που στηρίζουν τις κινητοποιήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού : '' Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει δάσκαλος που θα δώσει ονόματα''.

''Η απόδοση της δικαιοσύνης ούτως ή άλλως, άνισα γίνεται'' πρόσθεσε,  ''καθώς οι εισαγγελείς της χώρας έπρεπε να καλέσουν και την ηγεσία του υπουργείου παιδείας για τα αίτια των κινητοποιήσεων των μαθητών''.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ διευκρίνισε παράλληλα πως η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της θα αντιδράσει δυναμικά.

Στο πλευρό των διευθυντών που «υψώνουν ανάστημα» αρνούμενοι  να δώσουν ονόματα 15μελών, μαθητών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, γονιών και καθηγητών, τάσσεται η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News