5

Θεατρικές παραστάσεις από την Περιφέρεια Κρήτης σε Ηράκλειο και Χανιά με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες

Θέατρο
Θεατρικές παραστάσεις από την Περιφέρεια Κρήτης σε Ηράκλειο και Χανιά με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Συνεχίζονται οι Ημέρες Θεάτρου από την Περιφέρεια Κρήτης, με θεατρικές παραστάσεις σε Ηράκλειο και Χανιά και με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες. Πρόκειται για παραστάσεις που διαπραγματεύονται διαχρονικά ζητήματα, όπως ο πόλεμος και η ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι αξίες της ισότητας, της συμπερίληψης και της δημοκρατίας και η ιστορική ταυτότητα και μνήμη.

5

Το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων:

₋ Θεατρική παράσταση «Η Ισαβέλλα, τρεις καραβέλες κι ένας παραμυθάς», σε σκηνοθεσία της Γιάννας Κεφάλα, βασισμένη στο θεατρικό κείμενο του Ντάριο Φο, από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»:

0

-6, 7, 8, 9 Ιουνίου, 9:00μ.μ., στην Πύλη Βηθλεέμ.

₋ Θεατρική παράσταση «Θάψτε τους Νεκρούς», του Irwin Shaw, από τη Θεατρική Ομάδα των Καθηγητών του Νομού Ηρακλείου (ΘΟΚΝΗ):

-7, 8, 9 Ιουνίου, 9:00μ.μ., στο Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ».

₋ Θεατρική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», του Μενέλαου Λουντέμη, από το Συμπεριληπτικό Θεατρικό Εργαστήριο ΑμεΑ «Η ΡΟΔΑ»:

5

-11 και 12 Ιουνίου, 9:00μ.μ., στην αίθουσα Φουγάρο

₋ Θεατρική παράσταση «Μια τρελή πενηντάρα», από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης, ΕυΦΟΡΙΑ:

-14 Ιουνίου, 9:15μ.μ., στο Κινηματοθέατρο «Αστόρια»

-21 Ιουλίου, 9:15μ.μ., στην Πύλη Βηθλεέμ

₋ Θεατρική παράσταση «Όντεν επήγαινα σκολειό», Θεατρικό Αναλόγιο 2024, σε αφήγηση της Μαρινέλλας Βλαχάκη:

-16 Ιουνίου, 9:00μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές στην Πύλη Βηθλεέμ η πρώτη παράσταση «Η Ισαβέλλα, τρεις καραβέλες κι ένας παραμυθάς», από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News