σπανος12

Μουσική παράσταση "Πες πως μ’ αντάμωσες μια νύχτα σ’ ένα όνειρο"

Μουσική
Μουσική παράσταση "Πες πως μ’ αντάμωσες μια νύχτα σ’ ένα όνειρο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις” στο Ηράκλειο, θα τιμηθεί το έργο του Γιάννη Σπανού σε μια μουσική παράσταση με τίτλο “Πες πως μ’ αντάμωσες”

Ένα βράδυ αφιερωμένο στα όνειρα, ένα βράδυ αφιερωμένο στον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό, που με το έργο του έχει εκφράσει μια ολόκληρη εποχή!

σπανος

Ανταμώνουμε και συνομιλούμε μαζί του μέσα από τα τραγούδια του, γινόμαστε μια αγκαλιά δίπλα στην ευγένεια της μουσικής του και ερωτευόμαστε όλες τις αγάπες που ήρθαν ένα καλοκαίρι κι έμειναν στην καρδιά μας.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις” θα τιμηθεί το έργο του Γιάννη Σπανού σε μια μουσική παράσταση με τίτλο “Πες πως μ’ αντάμωσες”, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου - Αντιδημαρχία Πολιτισμού και της ΔΗ.ΚΕ.Η.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Εμμανουέλα Νινιράκη ερμηνεύει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια του συνθέτη υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του εξαιρετικού Μανώλη Κανακάκη. Το μουσικό σύνολο αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς και δημιουργούς, που υπηρετούν το χώρο της μουσικής, τόσο στο νησί μας όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Εμμανουέλα Νινιράκη, ερμηνεία

Μανώλης Κανακάκης, πιάνο & κανονάκι

Νίκος Βογιατζάκης, ηλεκτρικές κιθάρες

Χάρης Μανουσάκης, ακουστικές κιθάρες

Παναγιώτης Καπιζιώνης, μπουζούκι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News