6

Λέσχη Βιβλίου Ηρακλείου: Συζήτηση με τον Λ. Γιαννακουδάκη για τα "Φαντάσματα του Δεκέμβρη"

Βιβλίο
Λέσχη Βιβλίου Ηρακλείου: Συζήτηση με τον Λ. Γιαννακουδάκη για τα "Φαντάσματα του Δεκέμβρη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λέσχη Βιβλίου Ηρακλείου σας προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση – εκδήλωση του 2024 την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου

Διαβάζουμε και συζητάμε το μυθιστόρημα του Λευτέρη Γιαννακουδάκη «Τα Φαντάσματα του Δεκέμβρη» το οποίο επανακυκλοφόρησε.

Στην πρώτη αυτή παρουσίαση του βιβλίου μετά την επανέκδοση του, θα έχουμε τη χαρά να είναι στην παρέα μας ο συγγραφέας ο οποίος θα συνομιλήσει μαζί μας για αυτό. Επίσης, θα μιλήσουμε για το έργο και τις δραστηριότητες του έως τώρα και φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία για συζήτηση με τους συμμετέχοντες στη βραδιά, μια διαδικασία που αποτελεί και τον πυρήνα λειτουργίας της Λέσχης μας.

Ο Λευτέρης Γιαννακουδάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Έχει σπουδάσει βιολογία, θέατρο και κινηματογράφο, ενώ έχει μεταπτυχιακό στη δημιουργική γραφή. Ζει στο Ηράκλειο, όπου διδάσκει δημιουργική γραφή, ενώ παράλληλα σκηνοθετεί για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Έχει εκδώσει τους εξής τίτλους: «Τρέξε, μύγα, χτύπα το τζάμι», αφήγημα, εκδ. Ελληνικά Γράμματα, 2000. «Απολεσθέντα αντικείμενα», διηγήματα, εκδ. Εστία, 2006. «Ιστορίες βιβλίων», συλλογικό, εκδ. Καστανιώτη, 2014. «Το βιβλίο του κακού», συλλογικό, εκδ. Μαγικό Κουτί & Fata Morgana, 2009. «Η δημιουργική γραφή στο δημοτικό σχολείο», με την Ασπασία Βασιλάκη, εκδ. Κέδρος, 2009. «Σκιά», μυθιστόρημα, εκδ. Καστανιώτη, 2017. «Τα φαντάσματα του Δεκέμβρη», μυθιστόρημα, (εκδ. Μεταίχμιο 2012, εκδ. Καστανιώτη, 2023).

Λίγα λόγια για την Λέσχη:


Η Λέσχη Βιβλίου Ηρακλείου αποτελεί μια προσπάθεια στην πόλη μας να συγκεντρωθούν άνθρωποι που αγαπούν την Ανάγνωση ως κομμάτι της καθημερινότητας τους. Ξεπερνάει ήδη τα τρία χρόνια ζωής! Βασικός στόχος είναι κάθε μήνα να διοργανώνεται μια συνάντηση των μελών μας και να ανταλλάσσονται απόψεις για ένα συγκεκριμένο βιβλίο κάθε φορά. Οι συναντήσεις γίνονται σε άνετους χώρους που προκαθορίζονται από τη διαχειριστική ομάδα και αναρτώνται ως εκδηλώσεις στο τοίχο της σελίδας μας. Βρείτε την ομάδα μας στο Facebook και καλές αναγνώσεις!

Γιαννακουδάκης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News