Παρουσίαση βιβλίου

«Οι Ετερόκλητοι»: Οι άγνωστες πτυχές των ανθρώπων του Λάκκου μέσα σε ένα βιβλίο (vid)

ακρόαση άρθρου
Βιβλίο
«Οι Ετερόκλητοι»: Οι άγνωστες πτυχές των ανθρώπων του Λάκκου μέσα σε ένα βιβλίο (vid)
Στην χθεσινή παρουσίαση η συγγραφέας αναφέρθηκε στα ερεθίσματα που έλαβε αλλά και στην ιστορική έρευνα που έκανε για να αποτυπώσει την ανθρωπογεωγραφία εκείνης της εποχής. Η ιστορικός και αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα, έκανε τη δική της αναδρομή στην ιστορία των ανθρώπων του Λάκκου
  • «Οι ετερόκλητοι» της Ευαγγελίας Κακουλάκη Bedu, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
  • Οι άνθρωποι του Λάκκου στην εποχή του αγοραίο έρωτα
  • Οι ετερόκλητοι του Λάκκου σε ένα βιβλίο γεμάτο ιστορία
  • Οι άγνωστες πτυχές των ανθρώπων του Λάκκου μέσα σε ένα βιβλίο

Ένα βιβλίο - ύμνος στην ιστορία του Λάκκου, υπογράφει η συγγραφέας Ευαγγελία Κακουλάκη Bedu, ξεκινώντας μια αναδρομή γεγονότων από το 1897 έως και το 1922. Οι ετερόκλητοι, παρουσιάστηκαν χθες στον ιστορικό Λάκκο, έχοντας ως σημείο αναφοράς την δραστηριότητα του αγοραίου έρωτα, στο Ηράκλειο εκείνης της εποχής.  

Στην χθεσινή παρουσίαση η συγγραφέας αναφέρθηκε στα ερεθίσματα που έλαβε αλλά και στην ιστορική έρευνα που έκανε για να αποτυπώσει την ανθρωπογεωγραφία εκείνης της εποχής. Η ιστορικός και αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα, έκανε τη δική της αναδρομή στην ιστορία των ανθρώπων του Λάκκου.  

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, το βιβλίο ετερόκλητοι της κ. Κακουλάκη Μπεντού έρχεται να φωτίσει τις άγνωστες πτυχές των οίκων ανοχής αλλά και των πρωταγωνιστών που έδωσαν το δικό τους χρώμα στις ιστορίες της Τρούμπας του Ηρακλείου. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV Μάνος Δασκαλάκης, οι παριστάμενοι είχαν στην ευκαιρία να απολαύσουν αποσπάσματα του βιβλίου από τη λέσχη αναγνωστών Ίτανος. 

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες: 

Παρουσίαση βιβλίου
Παρουσίαση βιβλίου
Παρουσίαση βιβλίου
Παρουσίαση βιβλίου
Παρουσίαση βιβλίου
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News