Βίντεο Τροχαία
Φωτογραφία: iMEdD

Ένα βίντεο για τα τροχαία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Πολιτισμός
Ένα βίντεο για τα τροχαία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του του προγράμματος iMEdD Incubator για την τοπική δημοσιογραφία στην Ελλάδα

Το iMEdD (incubator for Media Education and Development) συμμετέχει στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με την εκδήλωση «Τροχαία Δυστυχήματα: Μια Σιωπηρή Πανδημία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025, στις 11:00–13:00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το βίντεο-ρεπορτάζ «Τροχαία Δυστυχήματα, Μια Σιωπηρή Πανδημία», που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του του προγράμματος iMEdD Incubator για την τοπική δημοσιογραφία στην Ελλάδα. 

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει την προβολή θα συμμετάσχουν ο Νικόλας Αρώνης, Senior Programs Manager και Δημοσιογράφος στο iMEdD, ο Δρ. Αντώνης Κρασουδάκης, Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και ο Παρασκευάς Περάκης, Διευθυντής της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» και μέλος της δημιουργικής ομάδας του project. 

Η εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν και μαθητές από την Κρήτη, στοχεύει στην προώθηση ενός ανοιχτού διαλόγου για την οδική ασφάλεια, αναδεικνύοντας τον ρόλο της δημοσιογραφίας σε κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News