Κυνήγι Θησαυρού Ρέθυμνο

26ο παιδικό Κυνήγι Θησαυρού: Ενθουσιασμός και χρώματα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου (vid)

Πολιτισμός
26ο παιδικό Κυνήγι Θησαυρού: Ενθουσιασμός και χρώματα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 800 παιδια, που εξερευνώντας  και λύνοντας γρίφους προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του κρυμμένου θησαυρού..

Με παιδικά γέλια και ευχάριστη διάθεση πλημμύρισε η παλιά πόλη του Ρεθύμνου για το 26ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού. Πρόκειται για μια δράση - προάγγελος για την έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, με περίπου 800 παιδιά να λαμβάνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση.

Οι μικροί συμμετέχοντες μπήκαν με ενθουσιασμό στον φανταστικό κόσμο των γρίφων ,καλλιέργησαν το πνεύμα της ομαδικότητας και έμαθαν καλυτέρα τις διαδρομές της παλιάς πόλης.

Με χαμόγελα και τη διάθεση στο ζενίθ, μικρά παιδιά ξεχύθηκαν στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, για να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό.. Το 26ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού είναι μια δράση - προάγγελος για την έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Το κυνήγι διοργάνωσε η ομάδα “Τα Τεμπελόσκυλα” και έχει τίτλο “Η χαμένη πυξίδα”. Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 800 παιδια, που εξερευνώντας  και λύνοντας γρίφους προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του κρυμμένου θησαυρού..

Εκατοντάδες παιδιά συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην Πλατεία Μικρασιατών, και ξεκίνησαν να οργώνουν τους δρόμους του Ρεθύμνου.. Οι μικροί συμμετέχοντες μπήκαν με ενθουσιασμό και παιδική ορμή στον φανταστικό κόσμο των γρίφων ,καλλιέργησαν το πνεύμα της ομαδικότητας μέσα από τη συνεργασία και έμαθαν καλυτέρα τις διαδρομές της παλιάς πόλης

Για την διεξαγωγή του παιχνιδιού, τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ οριοθετήθηκε η περιοχή για την ασφάλεια των παιδιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News