Θεατρική παράσταση

«Θησέας & Μινώταυρος»: Δωρεάν για τους μικρούς μαθητές η θεατρική παράσταση από την Aegean

Πολιτισμός
«Θησέας & Μινώταυρος»: Δωρεάν για τους μικρούς μαθητές η θεατρική παράσταση από την Aegean

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H AEGEAN σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου προσκαλούν μαθητές από τα Δημοτικά σχολεία όλης της Κρήτης να παρακολουθήσουν δωρεάν τη θεατρική παράσταση «Θησέας & Μινώταυρος»

Η AEGEAN για 2η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να διευκολύνει την πρόσβαση των παιδιών στον πολιτισμό και σε δράσεις που τους γεννούν ερεθίσματα, συνεργάζεται με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) και προσφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές Δημοτικού, από όλα τα σχολεία της Κρήτης, να παρακολουθήσουν δωρεάν την παιδική παράσταση «Θησέας & Μινώταυρος» που θα παρουσιαστεί από την παιδική σκηνή της «Κάρμεν Ρουγγέρη».

Ειδικότερα, η παράσταση που προσφέρει η AEGEAN στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:30‑13:00 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συνοδεύσουν τους μαθητές τους για να την παρακολουθήσουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας σχετικό email στο [email protected], έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Σημειώνεται ότι προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των μαθητών από πόλεις της Κρήτης εκτός Ηρακλείου, η AEGEAN λαμβάνει μέριμνα για το κόστος μεταφοράς των μαθητών και των εκπαιδευτικών που τους συνοδεύουν, από και προς το χώρο διεξαγωγής της παράστασης.

Η επιλογή των σχολικών τμημάτων που θα παρακολουθήσουν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των επιλαχόντων σχολικών τμημάτων έως την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη δράση και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα Εταιρικών Σχέσεων της AEGEAN και την κ. Μαίρη Κυριακού στο τηλ. 210 35 51 716 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-16:00).

Μια δράση της AEGEAN, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, για τα παιδιά όλης της Κρήτης.                          

Χρήσιμες πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό ανά σχολικό τμήμα ή από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας για κάθε ένα τμήμα του σχολείου ξεχωριστά, αποστέλλοντας σχετικό email έως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 24:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]οm περιλαμβάνοντας υποχρεωτικά τις παρακάτω πληροφορίες:

θεατρική παράσταση

α) ακριβή αριθμό μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών ανά τμήμα

β) αριθμό τμήματος, τάξη, σχολική μονάδα, πόλη και νομό στον οποίο ανήκει το τμήμα που υποβάλει δήλωση συμμετοχής και

γ) στοιχεία επικοινωνίας τόσο του αρμόδιου συνοδού εκπαιδευτικού, όσο και του Διευθυντή της σχολικής μονάδας που ανήκει το τμήμα, για το οποίο δηλώνει συμμετοχή (όνομα, επώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, email).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News