Χανιά: Ημερίδα για την "Κασέτα" της Λούλας Αναγνωστάκη

Πολιτισμός
Χανιά: Ημερίδα για την "Κασέτα" της Λούλας Αναγνωστάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ημερίδα θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο Θανάσης Χειμωνάς, συγγραφέας, γιος της Αναγνωστάκη

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την Εταιρεία Θεάτρου “Μμήμη”, διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, και ώρα 8.00 μ.μ., στο Θέατρο “Κυδωνία”, ημερίδα με θέμα «Νοούμενα και υπονοούμενα στο θεατρικό έργο “Η Κασέτα” της Λούλας Αναγνωστάκη».

Η ημερίδα πραγματοποιείται με την ευκαιρία των παραστάσεων του έργου από το Θέατρο “Κυδωνία”, στα Χανιά.

Θα μιλήσουν οι: Μάνος Καρατζογιάννης, ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, καθηγητής υποκριτικής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου “Σταθμός”, Κωνσταντίνα Γεωργιάδη, κύρια ερευνήτρια Θεατρολογίας του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών Ρεθύμνου και Δηώ Καγγελάρη, θεατρολόγος ΑΠΘ, Διευθύντρια Σπουδών Δραματικής Σχολής Εθνικού Θεάτρου.

Θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο Θανάσης Χειμωνάς, συγγραφέας, γιος της Αναγνωστάκη.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο σκηνοθέτης της παράστασης Μιχάλης Βιρβιδάκης, ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας, καθηγητής υποκριτικής και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου “Κυδωνία”.

Η συμμετοχή του κοινού στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Όσες και όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) στο κανάλι του Ομίλου Αναγνωστάκη στο YouTube: https://www.youtube.com/@user-xr2ye7yk6r/featured

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News