Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Στο Ηράκλειο η σπουδαία καλλιτέχνις για μια ξεχωριστή συναυλία

Πολιτισμός
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Στο Ηράκλειο η σπουδαία καλλιτέχνις για μια ξεχωριστή συναυλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μοναδική καλλιτέχνις σε ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δε θέλει να χάσει! – Στο Θέατρο Αστόρια την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:30

Οι συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δε θέλει να χάσει! Έτσι και φέτος, η «μοναδική» καλλιτέχνις με την ξεχωριστή καλλιτεχνική ποιότητα που τη διακρίνει θα μας απογειώσει με ένα εντελώς ανανεωμένο ουράνιο μουσικό τόξο!

Η δημιουργική της ανησυχία μάς υπόσχεται όπως πάντα κάτι ξεχωριστό, ένα πρόγραμμα που περιέχει σημαντικές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια που αγαπήσαμε από το λαμπερό ηχόχρωμα της φωνής της και όχι μόνο!

Από το τόσο πλούσιο ρεπερτόριό της η σημαντική ερμηνεύτρια ξεχώρισε αγαπημένα τραγούδια δίνοντάς τους αυτή την φορά άλλη διάσταση με τις ενορχηστρώσεις του σπουδαίου μουσικού Θωμά Κοντογεώργη.

Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα, που μας ετοίμασε μαζί με τους 5 διακεκριμένους μουσικούς της και θα μας το παρουσιάσει στο Θέατρο Αστόρια την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:30, είναι εμπλουτισμένο και με τα καινούργια της τραγούδια.

Οι συντελεστές της συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη είναι:

Στο πιάνο ο Θωμάς Κοντογεώργης

Στις κιθάρες ο Παντελής Ντζιάλας

Στο μπάσο ο Πέτρος Βαρθακούρης

Στα Drums και στα κρουστά ο Κώστας Μυλωνάς

Στο βιολί ο Κώστας Καρακατσάνης

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης

Ηχοληψία: Zαχαρίας Σταμούλος

Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Οργάνωση παραγωγής: Tώνια Δραγούνη

Παραγωγή: Γιάννης Τρουλλινός - LifeWorks Productions

Δημόσιες σχέσεις για τη LifeWorks Productions: Άντζυ Νομικού

Προπώληση

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο ταμείο του Θεάτρου «Αστόρια» και από το Viva.gr. (https://www.viva.gr/tickets/music/alkistis-protopsalti-irakleio/)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News