Αιμοδοσία στην Ελιά και "Φλόγα της Αγάπης"

Πολιτισμός
Αιμοδοσία στην Ελιά και "Φλόγα της Αγάπης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια σπουδαία δράση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελιάς που συνοδεύτηκε από αιμοδοσία στο χωριό με εντυπωσιακή συμμετοχή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα με τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητές τους, όπως έγινε και πάλι πριν λίγες ημέρες στο χωριό!

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε με τους κατοίκους της Ελιάς να αφιερώνουν λίγο χρόνο από την ζωή τους δίνοντας αίμα.

Επίσης μια ημέρα πριν στην Ελιά φρόντισαν να ανάψουν την δική τους φλόγα, την «Φλόγα της Αγάπης» σε ειδικό βωμό, με τη συμμετοχή δύο πρωταθλητριών στίβου που κάνουν υπερήφανο το χωριό, την Άννα και την Ειρήνη Βασιλείου. Από την όμορφη δράση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι «μικροί πρωταθλητές» της Ακαδημίας του Ρωμανού.

Τα νέα παιδιά γέμισαν με φωνές και χαμόγελα όλες τις γειτονιές του χωριού, καθώς μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και κάλεσαν τον κόσμο με τον δικό τους τρόπο στην αιμοδοσία που ήταν προγραμματισμένη μία ημέρα αργότερα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς ευχαριστεί θερμά τις αδερφές Βασιλείου, την υπεύθυνη Ακαδημίας του Ρωμανού Ελένη Κοντουδάκη για τον συντονισμό των μικρών φίλων και φυσικά τον Σύλλογο «Αιματοκρήτης» αφού χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει.

Επίσης, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), χορηγοί και υποστηρικτές της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Για την αιμοδοσία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς ευχαριστεί τους Ελιώτες που αγκάλιασαν αυτή τη δράση και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News