Υποτροφία χορηγεί το Θέατρο Κάτω

Πολιτισμός
Υποτροφία χορηγεί το Θέατρο Κάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πρώτο επιτυχόντα της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Νότος»

Υποτροφία χορηγεί το Θέατρο Κάτω στον πρώτο επιτυχόντα της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Νότος» για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Θέατρο Κάτω και ο ιδρυτής και εμπνευστής του χώρου, σκηνοθέτης και ηθοποιός, Πάνος Ιωαννίδης χορηγούν Υποτροφία στον πρώτο επιτυχόντα της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Νότος».

Το Θέατρο Κάτω στηρίζει ενεργά τα τελευταία 3 χρόνια την πολιτισμική ζωή της Κρήτης προσφέροντας ποικίλα εργαστήρια και παραστάσεις που στηρίζονται ένθερμα από το κοινό της πόλης του Ηρακλείου.

Θέλοντας να συμβάλλει ενεργότερα στην καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία του τόπου αποφάσισε φέτος να αναλάβει το κόστος του πρώτου έτους σπουδών στον υποψήφιο που θα αριστεύσει στις Εισαγωγικές εξετάσεις της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Νότος».

 Η Σχολή «Νότος» είναι αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, σχεδιασμένη σύμφωνα με τον κανονισμό του Υπουργείου για τις δραματικές σχολές, είναι τριετούς φοίτησης και καταλήγει σε απονομή αναγνωρισμένου Διπλώματος.

Μία κίνηση ενίσχυσης που υποστηρίζει εμπράκτως την τέχνη την περίοδο της πρωτόγνωρης αυτής πανδημίας του Covid-19 που αποτελεί για το Θέατρο Κάτω και τους συντελεστές του μία ακόμη καλλιτεχνική, δημιουργική και προσωπική πρόκληση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News